6 septembrie 2013

M-am saturat de voi!

Am luat si eu o pauza si (according to my calculations) am fost plecata 18 zile.... am ajuns acasa si m-a pleznit realitatea. Proteste peste proteste pentru Rosia Montana, un copil sfasiat de un caine, iubitori de animale care desigur nu puteau sa nu isi tina gurile si pe langa faptul ca toata familia sufera, dau vina pe saraca batrana care totusi are o varsta... Apoi vin astia care incep sa dea lectii cum ar trebui altii sa isi educe copii ca desigur ei au facut o treaba exceptionala, restul nu.

 Nu va este rusine sa dati vina pe saraca batrana care a trebuit sa isi ingroape nepotul? Nu va este rusine sa presupuneti ca cu siguranta acel copil a facut ceva acelui caine de s-a ajuns la aceasta nenorocire? AVEA 4 ANI! Minti criminale ce sunteti! Mai indrazniti sa va puneti statusuri pe facebook cat de needucati sunt copii altora cand o familie a fost nevoita sa isi ingroape un copil din cauza VOASTRA ong-uri de cacat care va bateti cu pumnii in piept ca voi va ocupati de ei ca nu cumva sa se ocupe statul de ei si uite unde s-a ajuns... Bravo!

Da, am foarte multe de spus in aceasta privinta acelui biet copil sfasiat de un maidanez care culmea apartine si de un ONG, dar in aceasta mica mare pauza, dupa ce am avut parte de un conflict foarte neplacut cu anumite persoane, totul s-a schimbat intr-un mod atat de bun incat am decis ca nu ma mai implic si nu ma mai intereseaza dramele celor din jur. De data asta ma spal pe maini de prostia voastra, de ura si de fanatisme.

Sincer cred ca mi-a facut mai multa placere cand am cazut cu parapanta de la 30 de metrii de pe faleza din Vama Veche decat sa vad cum oamenii arunca cu noroi si se mananca intre ei.

Dar din toate protestele si scandalele sustin Rosia Montana pentru ca tara noastra este frumoasa si nu merita distrusa...