18 decembrie 2009

Un fel de continuare....

Sunt o gramada de lucruri pe care le inteleg si cu care sunt de acord. Postarea aceasta e un fel de continuare la postarea de mai jos.

In legatura cu dragostea asta, eu nu ma intelegeti gresit, dar poti iubi o persoana o viata intreaga, dar nu poti fii indragostit pentru totdeauna. Cel mai frumos e cand te indragostesti si e foarte tare cand se intampla de mai multe ori de aceeasi persoana. Nu vi s-a intamplat?

Exista foarte multe intrebari cum ar fi: „de ce inseala femeile sau barbatii?” – raspunsul e simplu: pentru ca pot si ca vreau. O femeie nu se va culca niciodata cu un alt barbat daca nu vrea, fie ca e un italian libidinos sau o bruta de om, fie ca ii da bani sau o plimba prin mall sau fie ca se culca din razbunare.... Sincer nu inteleg asemenea persoane. Adica de ce sa te culci cu o persoana doar ca sa i-o platesti inapoi persoanei iubite. Mi se pare foarte stupid, mai degraba ii un motiv ca sa te culci si cu altcineva. Sunt atatea metode in care poti sa i-o platesti unei persoane inapoi, chiar si de trei ori mai tare, fara repeti greseala pe care altu o face.... parerea mea.

Fiecare isi traieste viata exact asa cum vrea, fie ca sunt intr-o relatie in care nu au inselat niciodata, fie ca pe langa relatia aceea mai exista inca o persoana. Dupa parerea mea, daca esti in stare sa ai doua relatii sau amante, bravo! Si asta e un stil de viata....

De obicei cand o femeie inseala in barbat, barbatul se oftica pentru ca femeia lor si-a impartit pizda, iar cand un barbat inseala o femeie, femeia se teme pentru ca sa nu fie parasita pentru acel barbat.

Eu sunt de acord cu stilul lor de viata, pentru simlu fapt ca pe mine nu ma deranjeaza si nu ma fute grija ce simte fiecare imparte. Fiecare isi traieste viata exact asa cum vrea....

Cu ceea ce nu sunt de accord, is cu unii care vor sa fie tineri si nelinistiti cand e prea tarziu pentru asa ceva, cand sunt implicate mai mult de doua persoane.... Ideea e ca daca te bagi in ceva, fii sigur ca asta iti doresti, daca nu esti, mai stai si rumega situatia.

Foarte multi oameni sunt de parere ca e mult mai ok sa ai un fuck friend decat sa ai o relatie care sa te chinuie mai mult. Bine, depinde si cu ce fel de persoana esti. Cu un fuck friend poti vorbi mult mai deschis si nu ti-e frica ca nu te accepta pentru ceea ce esti. Nu e ciudat cand treci pe langa o persoana si te faci ca nu o cunosti, iar cand toata lumea doarme se intalnesc si se comporta de parca s-ar iubi de o viata intreaga? Apoi se intorc inapoi la vietile lor monotone. Fiecare om are o viata secreta, unii au avut parte de asa ceva, altii nu sunt curiosi – aia sunt multumiti de viata lor personala.

Am aberat putin, am dat exemple si detalii, important e ca iti traiesti momentul. Momentul conteaza mai mult decat orice altceva. Asta inseamna dragoste, MOMENTUL pe care il traiesti.

Probabil ca in urmatoarea postare o sa va mai raspund la o intrebare, dar nu uitati ca tot ce am scris eu aici e doar o mica parte din parerea mea. Sunt foarte multe chestii pe care as avea sa vi le zic, dar cred ca ar trebui sa imi fac blog pe youtube si sa ma filmez, sa fac un talk show eventual ca o sa imi tocesc degetele pana la coate la cate chestii sunt... si da, mi-e si lene sa scriu atata =))

15 comentarii:

  1. iuii... se vede ca te-a lovit dragostea mai mai mai of of of :)) :P :*:*:*
    tot ce ai cunoscut uh in mai multi baieti ... eu am cunoscut in unul singur....PLM oare ce o fi?!?!:))=))) glm nu e nimic :))) :D

    RăspundețiȘtergere
  2. n-ai cum Oanitzoaico, n-ai cum, iti zic eu =))

    o sa te crucesti cand vezi cati oameni diferiti sunt pe lumea asta. un om are o personalitate, doua... maxim trei, dar nu nu o sa aibe niciodata gandirea sau atitudinea lui X sau Y. si cand ai zis ca tot ce am cunoscut eu in baieti, sa stii ca greseti. cand cunosti o persoana nu esti neaparat pe combinatii sau cine stie ce altceva. a cunoaste o persoana nu inseamna a te da pe combinatii. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bn nu trebuie sa ma faci proasta ca sa pici uh bn :) ... stiu ca nu trebuie sa fi pe "combinati" ..oricum tot nu intelegi ce vreau eu sa zic... ori de cate ori ti-as explica! Si sa sti ca o multime de oameni cunosc insa tot la o singura persoana raman sa spun tot ce am spus ptr ca eu m-am referit la tot ce ai scris uh si ce ai spus tu ca ai cunoscut din diferite persoane asa ca nu are rost sa aberezi acum... :D dak intelegi...dak nu iti explic pe mess!!! plm :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. referitor la articol...o intrebare...atunci cand esti inselata...il ierti...treci mai departe..tabula rasa si de la inceput sau pui punct...pentru totdeauna...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Oanitzoiu: dai un ctrl + F si cauta proasta. vezi daca apare undeva in comentariul meu acestu cuvant. lasa-ma pe mine cu "tot nu intelegi" ca sincer ma plictiseste vorba asta a ta... eu stiu ce am scris in postarea mea si pe blogul meu scriu ce vreau eu si ce doresc eu. aberez ce vreau, doar e blogul meu ;)

    @Ramona: e omenesc sa gresesti, sa ierti si sa fii iertat. intotdeauna depinde de persoana cu care esti. de exemplu pe cineva il inghiti cu toate toanele lui de coco si pe altu la orice miscare gresita, fie ca te inseala sau ca se uita la curu lu alta ii dai viteza. depinde intotdeauna de persoana. trebe tu sa stii ce vrei :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu ti-e frica ca poare imi place? :D :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma cuprinde un lirism extraordinar cand vad ce mare poet zace in Onitzoiu. Dar imi trece cand ii vad ultimul comentariu aici pe blog :))
    Aici se adevereste zicala SI CU SUFLETUL IN RAI SI CU P... IN CUR

    RăspundețiȘtergere
  8. pai nah, nu le poti avea pe amandoua, dar macar sa incerci, nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai Andreea, ... Imi place ca iti zici parerea, dar de ce o zici asa brutal? Adica poate par eu invechita, dar cred ca tu ca fata ar trebui sa te debarasezi de cuvinte ca "pizda", "a fute" si nu stiu ce...

    RăspundețiȘtergere
  10. cred ca la "mai degraba ii un motiv ca sa te culci si cu altcineva" ai vrut sa pui "pretext"

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa dau citatul mai larg:

    "Adica de ce sa te culci cu o persoana doar ca sa i-o platesti inapoi persoanei iubite. Mi se pare foarte stupid, mai degraba ii un motiv ca sa te culci si cu altcineva. Sunt atatea metode in care poti sa i-o platesti unei persoane inapoi, chiar si de trei ori mai tare, fara repeti greseala pe care altu o face.... parerea mea."

    Si definitia de la dexonline,ro:

    "PRETÉXT, pretexte, s.n. Motiv (neîntemeiat sau neadevărat) invocat ca justificare a unei acțiuni sau pentru a escamota un motiv real."

    Eu am inteles, poate gresit, ca te referai la persoane care se culca pentu altcineva din motivul ca vor sa se culce cu altcineva, dar invoca razbunarea drept pretext pentru a se simti cu constinta mai usoara.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai este stupid sa te culci cu cineva ca sa i-o platesti persoanei iubite, este chiar cel mai stupid pretext. Eu sunt de parere ca orice persoana se culca cu alta persoana pentru ca VREA.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, pentru ca VREA, asta e motivul, restul sint pretexte.

    RăspundețiȘtergere