28 octombrie 2010

Cu drag... S-o simti!

Foarte probabil ca multi credeti ca am fost rea sa postez unele lucruri, pe acest blog, pentru amuzamentul altora. Deci iti dai seama cu cati prosti si nesimtit am dat nas in nas? Dar eu nu am dat niciodata nume si stiind ca prostul oricum va semnaliza si se va da singur de gol, prefer sa se descopere singur.

Dar astazi chiar am sa dau nume si am sa arat cu degetul, drept revolta si pentru ca ma tin de promisiune.

Cum am mai spus in postarile anterioare si din nou ma repet, pentru ca am o speranta ca acest lucru se va tatua in creierul unora, toate lucrurile au o limita! De cele mai multe ori se incalca. Prima ar fi limita bunului simt, dar altii incalca si ce-a de doua in care nu dovedesc ca sunt mai mult decat nesimtiti, niste ipocriti cu probleme si frustrari grave.



Ca iti explic, acest "Alunecatus Luviu", mai exact Liviu Anzulato, aparut asa dintr-o data pe Facebook cu replici gen "tipicul roman submediocru", "nulitatile Europei", "noi cei care traim in cea mai sacara tara" etc. S-a mutat in Suedia, ca deh, face parte din lasii care se caca in propria tara si n-au nici macar bunul simt sa curete dupa ei, sta acolo fain frumos in fata monitorului pe Facebook si se da important.... pacat ca nu demonstreaza mai mult decat faptul ca este un dobitoc cu probleme psihice severe!

Ca sa vezi un amarat la varsta de 55 de ani cum toata ziua nu face altceva decat sa isi piarda vremea pe net, mai exact dând comentarii "subtile" de genul ca barbatii cu burta sunt mai buni la pat si ca noi femeile ar trebui sa ne reprofilam. Iti dai seama ca este atata de subtil precum o caramida zburatoare. Si pe langa asta da mesaje de amenintari unei persoane cu 35 mai tinere ca el.

Se lauda mult, dar din pacate nu cu prea multe lucruri istete: "...daca te intereseaza sunt ofiter in organizatia aia si daca te prindem nu scapi , futu-ti gura matii de dementa . Sau crezi ca nu te gasim?", "...te aranjeaza baietii "negri" pentru 500 de lei , sau nu ma crezi?" si asa mai departe, nu cred ca este necesar sa umplu aceasta postare cu limbajul lui de cartier. Nu ma simt deloc amenintata si nici impresionata, doar ca, la varsta lui, ar trebui sa aiba pic de minte, in schimb isi pune mintea cu "copii".

Ar trebui sa isi vada de viata, nu sa recurga la amenintari de-a dreptul penibile, mai ales pe un site de socializare, dar am ajuns la concluzia ca acest individ nu are viata si ca se plictiseste tare mult de semnalizeaza in halul acela.

Cum sa critici o persoana pe care nici macar nu o cunosti? Cum sa te bagi in seama cu niste replici de-a dreptul penibile si apoi tot tu sa fi ala care sa spuna "numai mitocanii se iau de altii , daca nu-ti plac comentariile mele poti sa nu le citesti, imbecilule", "sunteti mizerabili ca oameni si asa o sa ramineti", "va las singuri in rahatul in care va zbateti". Cam toti cu care acest individ s-a luat la cearta isi traiesc viata bine merci si isi vad de ale lor, pe cand el, singur singurel se zbate si se oftica. Probabil este un act de gelozie, viata lui pare sa fii trecut pe langa el. Nu stiu, nu ma intereseaza, dar de ce sa te razbuni pe altu?

[via Facebook]
Andreea: Mizerabili cum suntem.... nu suntem singuri...
#
Alunecatus Luviu: Si nu sunt singur in sensul pe care-l crezi , am mai mult relatii cu oameni intelienti decit o sa ai tu in 100 de ani ...
#
Andreea: si atunci ce cauti pe facebook?
#
Alunecatus Luviu: Dar tu ?
#
Andreea: Am intrebat prima
#
Alunecatus Luviu: pai nu mai caut ca am gasit tot felul de cretini si-mi inchid contul , ai putina rabdare ca maine e nu mai sunt , m-am evaporat .


Si intr-adevar s-a evaporat, si-a dezactivat contul si multa lume s-a simtit mai usurata, unii au aplaudat, altii au ras in continuare. Nici nu ma mir la ce reputatie si-a facut.

[via Facebook]
Bogdan: Mass Message: va dau cateva cuvinte sa formati o propozitie: 1955, single, mila. Astept feedback.
#
Stefan: il urmaresc de o vreme pe acest tip!!! este bolnav!!! mai bine sa nu aveti treaba cu el!!! ma mir ca mai este in cercul vostru!!!
#
Corina: Nu e in cercul nostru!
#
Stefan: incercati sa-l excludeti cumva ... mai stiu pe cineva, care a scapat cu chiu cu vai de el ...
#
Nadia: hhahah vad ca nu am fost singura atacata de tipul respectiv! acum vad si eu! mie incerca sa-mi explice ceva legat de sarcasm,dar cred ca nu intelege nici el ce vroia sa zica! banuiesc ca femeile il incurca din cand in cand! ;) eh..cine are timp sa il asculte! pfff..
#
Corina: tata moshu` din groapa!
#
Stefan: incercati sa-l excludeti cumva ... mai stiu pe cineva, care a scapat cu chiu cu vai de el ...

....

Alexandru: unde-i luviu?? a crapat???..:(( rip luviu..o sa iti mancam coliva cu lacrimi in ochian :)) XD
#
Alunecatus Luviu: Astia sunteti , ba , tigani prost crescuti si neamuri proaste , ajungi tu la spital in RO si atunci o sa vedem cine maninca coliva cui , alta javra si Alexandru, daca nu-ti plac comentariile mele de ce mata le citesti si te bagi , fanfaron de butaforie , hai valea la tirfele tale imbecilule si ia-l si pe Sever cu tine , va credeti destepti , nulitatile Europei, stai ca trebuie sa ma duc sa vomit dupa ce-ai mai aparut si tu, dobitocule ...
#
Alunecatus Luviu: Ti-au trecut ba boule Alexandru ( din ce cur de curva oi mai fi iesit si tu ...) lacrilimile cauzate de craparea mea ? Crapati-ar tiganii curul matii de futut in creier ...
#
Andreea: Domnule Liviu Anzulato, domiciliat in Dalhemsvägen 123 B Dalhem, Helsingborg, Sweden 254 60, cu probleme psihice severe, este rugat sa isi vada de treaba XD

Astea sunt doar cateva secvente din marele conflict, din cate am inteles s-au bagat unii domni si s-au interesat de el dupa care l-au amenintat cu politia, pentru ca aparent nu sunt singura de care se tine scai. A fost cam nehotarat, ba isi dezactiva contul, ba il activa din nou. La ora actuala am scapat de el, dar cu siguranta va aparea iarasi. Norocul lui este ca dupa ce si-a dezactivat contul, si comentariile s-au sters.

Mi-a mai spus cineva ca "hainele se spala acasa in familie", dar din moment de toate cele intamplate au avut loc pe un site PUBLIC, cu amenintari la adresa mea - o persoana pe care nu o cunoaste deloc mai ales in halul in care a facut-o dansul, cred ca imi permit sa pun in evidenta nesimtitrea si tupeul jegos pe care si-l permite. Mi-am permis ca sa arat cel mai bun exemplu de persoana care pleaca din tara lui si apoi arata cu degetul si rade.

Daca unii au atata tupeu, eu o sa ii ajut sa le fac si reclama, ca probabil o sa se simta mai bine daca vede mai multa lume ce fel de oameni sunt.

Nu am vazut nici macar putina diplomatie sau bun simt din partea acestui Tataie care isi pierde timpul cu cine nu trebuie. Si uite ca si eu pot sa fiu rea si sa arat si eu cu degetul asa cum fac multi.



[Am mai postat aceasta piesa odata, dar nu cred ca s-ar supara cineva. Cu dedicatie!]

14 comentarii:

  1. Eu cind l-am vazut cum de agita acolo cu comentarii despre tine, prima data mi-am inchipuit ca va cunoasteti de undeva dinainte, abia mai tirziu citind mai mult m-am prins ce-i cu el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oi stii eu multi retarzi, that doesn't mean were friends. Si cine ma cunoaste, oricat de prieten mi-a fost, nu ar vorbi pe tonul asta cu mine oricat de certati am fi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un singur lucru pot sa spun "E bine ca a plecat din tara,un idiot in minus!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Da si eu ma bucur ca inca un jeg a plecat, dar mai stii? Poate e si aia o vrajeala ca totusi, Suedia nu pare ai fi schimbat atitudinea de bucurestean. Poate ca e doar o vrajeala sa nu il caute careva prin buc:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Desigur ca am aparut din nou , bucuresteanul pervers , idiot , retardat , jeg si care a facut misto de voi fara sa va dati seama nu dispare cu una cu doua , v-am pus oglinda-n fata , uitati-va ce frumosi sunteti ... Liviu Anzulato

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ma supar andreea , cind vad cit venin ai in tine , ( si gasca ta care vrea sa-mi infulece crestineste coliva ) , chiar crezi ca te baga cineva in seama , Kate Moss din Sibiu ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta e imaginea pe care ti-ai facut-o singur, draga Liviu. Dupa cum am mai spus si eu si multi altii, la varsta ta ar trebui sa iti vezi de viata, iar daca nu ai asa ceva, nu cred ca este necesar sa iti versi frustrarile pe altii si sa te bagi in seama.

    Cat despre 'noi' carora ne-ai pus oglinda in fata, stai linistit, noi avem viitorul inainte, tu ce ai pazit atata timp?

    RăspundețiȘtergere
  8. Bã bolovanule nu toti ti-am manca coliva crestineste , unii am manca din ea numai asa din scarba .

    RăspundețiȘtergere
  9. Si cind te gindesti ca unul ca el are drept de vot. mai mult de atit are voie sa se reproduca. tataie ar fi avut sansa sa taca dar a preferat sa nu.i se potriveste asta:"Mai bine taci și lași impresia că ești prost decît să vorbești si să înlături orice dubiu".

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte inteligent esti "Anonim" ( desigur , de ce sá-ti dai tu numele adevárat când e mai frumos sá lovesti din umbrá , mácar Andreea sáraca , asa supáratá pe mine cum e , tot a vrut o disputá pe fatá , chiar nu stiu de ce cá nu ne cunoastem si n-am avut nimic de ïmpártit ) , pái dacá sunt un "jeg" care bine a fácut cá a párásit RO ca sá nu vá înghesui prea mult si s-a stabilit în Suedia , cum sá am drept de vot ?
    Mácar la capitolul acesta magnific vá las în pace si liniste totalá sá vá alegeti urmátoarea serie de animale de pradá care sá vá conducá , eu má descurc bine merci cu scandinavii mei . Numai bine . liviu

    RăspundețiȘtergere
  11. merci pentru dedicatie Andreea , very dark indeed , dar má supraestimezi oleacá , doar arat ca draku dar nu sunt în stare de ce este el ( dacá as fi n-ai mai avea liniste ...) Numai bine . liviu

    RăspundețiȘtergere
  12. Si care ar fi concret consecinta "executiei" publice la adresa mea ( sá-ti dau si nr. de telefon ...) la care te-ai pretat Andreo ? Iti pierzi timpul degeaba si tu si marea grámadá de neaveniti tie aferenti . Mai bine ai face copii , záu cá ar fi mai productiv ... Liviu Anzulato Dalhemsvägen 123 B 254 60 Helsingborg Sweden

    RăspundețiȘtergere