3 octombrie 2010

Prostie mare!!!

Am atatea sa va spun incat nici macar nu stiu cu ce sa incep... Defapt am sa incep cu ideea ca pe zii ce trece romanii sunt din ce in ce mai prosti.

Sincer nu ma deranjeaza manelele, pitzipoancele si cocalarii atat cat ma deranjeaza inconstienta, ignoranta si prostia... Defapt nici prostia altora nu ma deranjeaza pana nu semnalizeaza, iar altii deja claxoneaza...

Acum 2-3 zile am iesit la pozat cu o amica. Ca de obicei ma laud si eu cu fotografiile mele pe facebook si altele... Culmea nesimtirii, se trezeste un amarat sa comenteze la o fotografie si sa inceapa cu jigniri de parca ar fii la mamica'sa acasa.

Si pentru ca sunt o scorpie, am hotarat sa postez si pe blog prostia acestui personaj, pentru amuzamentul vostru:


Marian Sasaujan Offf s-a ajuns si Vaca cu Cabina inteligenta:))
Pardon stie sa citeasca?:))=))
sau nu vad eu bine...oricum tot cap de bidon ramane:)
Marian Sasaujan E chef de chef si toti banii mei
Ii dau doar pe femei.Hai Mariaaaaaaaaa, ola baby!!!!!!!!!(bidones mascaltones) :)):X

[Deci nu stiu cine este acest individ, nici macar nu imi este prieten si isi permite sa dea commenturi asa, ca i se scoala lui, cat tupeu jegos si cata imaturitate!!! Deci nu ma pot abtine sa nu ma iau in gura cu prostu]

EU:Auzi ba coclendere... in primul rand daca ai ceva sa ii spui modelului meu, macar ia-te de momitze si spune-i in fata, nu lasa commenturi la straini, ca nu e frumos. Nu esti prea educat vad...Te rog frumos ca sa iti iei atitudinea asta de TZARAN PROST si sa te duci dracului.

[Scurt si la obiect asa cum imi place mie, desigur, ce nu fac eu pentru amuzamentul altuia, but wait there is more]

Marian SasaujanAuzi ca "coclendere"....nu las commuri la straini, Super idolul tau="Vaca cu cabina" stie cine sunt...si stie de ce am scris asta...
model? vaca asta, uite cata mai cabina, pardon bidoul are pe umeri.
Sa vb tu frumos, needucat-o, uite cum te ...autocaracterizezi...:-j ..lasam si prostimea sa-si faca de cap:)...
Daca taceai folozoafa ramaneai:)

[Deci, nu lasa commenturi la străini, dar habar n-are cine sunt si tot el ii ala tare in gura, sau mai bine zis "se dă în ștambă". Si tot eu sunt aia needucata... cateodata nu stiu nici eu ce sa fac... sa rad sau sa plang?]

EU:Sa inteleg ca IQ-ul tau este echivalent cu numarul meu de la pantof?
In primul rand, nu vorbi tu care zici de o persoana ca este o vaca cu cabina si asa mai departe.... faci precum copii de gradinita care sunt indragostiti si nu stiu cum sa... se remarce. Prezinti frustrari si probleme la bilutza.
Ma cunosti cumva sa imi spui ca ma autocaracterizez? Nu vorbi cu mine despre educatie ca cineva care se trezeste asa aiurea sa dea comentarii jignitoare mai ales la o persoana straina, este de-a dreptul needucat si fara de bun simt. Mamica'ta stie?
Du-te si da-te important in alta parte, caci aici nu impresionezi pe nimeni. Macar daca ai fii barbat sa ii spui in fata, dar daca recurgi la asemenea metode, cu siguranta inca nu ai trecut peste pubertate....

...

Apoi urmeaza commentrui penibile la adresa domnisoarei din poza, sa nu uit sa mentionez ca acel individ are 20 de ani si se adreseaza unei fete multi mai mica ca el cu "vaca cu cabina" - o expresia foarte fumata si preluata de la Erdeesh. Nu ma mir, daca unii nu au destula minte macar fac si ei "monkey see, monkey do".

Conversatia continua, iar prostu se crede un geniu si isi da suturi in oua singur. La fel ca si atunci cand dai de pubertate si vrei sa te afirmi, cat de trist si cat de adevarat... Se crede smecher, mare matematician si om [IN]cult, iar apoi face pe victima si arunca vina pe altii. Imi pare rau sa spun, DAR dupa ce te-ai mazgalit cu cacat pe fata, nu poti sa arati cu degetu spre altu, nu? Restul comentariilor le gasiti aici.

In orice caz, ca sa fac un rezumat din tot ce s-a petrecut, a aparut un imbecil care se crede important, da niste comentarii la o poza, nici macar nu stia la cine pe profil scrie, face pe Tarzanu si dupa ce si-a afirmat imaturitatea si prostia, tot eu care i-am dat peste nas sunt aia proasta. Se afirma in continuare, apoi face pe victima si incearca sa se scoata - probabil ca si-a dat si el seama ca se face de cacao ȘI apoi incearca sa se scoata dand vina pe altii, respectiv pe modelul din fotografie cu o replica de toata jena "stie ea".

Am scris aceasta intamplare, ca sa subliniez INCA odata, cat de prosti sunt unii si cat de tare semnalizeaza. Sunt genul de oameni care i-as trimite la un centru de reeducare si daca nu se pot reeduca, i-as impusca in public.

Sincer am impresia ca Romania are nevoie de asa ceva, pentru ca am observat cum generatiile pro au din ce in ce mai putini neuroni! Numai exista ordine si disciplina, totul e haos! Copii isi dau in vena la colt de strada si trag prenandez din punga! Pana si scolile se duc pe rapa, de ce sa isi piarda timpul un profesor predand si macinandu-si nervii cu niste prichindei pe un salar care nu ii ajuta nici macar sa supravietuiasca o luna!? Profesorii ar trebui cel mai bine platiti, pentru ca generatiile viitoare depind de ei si de cunostintele lor!

In licee nu mai ai nevoie de religie, ai avut timp sa inveti pe de rost biblia in clasele mici, ar trebui sa fie ora de bune maniere si comportament in societate! Mai nou scoala nu te invata, iti doar indeasa informatii incomplete in cap si se amesteca cu alte informatii si altele! Te stresezi mai degraba pentru ca mami si tati nu au bani sa dea bani pentru imbunatatirea clasei decat pentru ore! Si mi-e ciuda pentru ca am vazut la altii si am vazut si la mine...

Ma deranjeaza cat de mult se lasa influentati oamenii si ce face banul din om... Cel mai bun exemplu este ce-a mai recenta bomba, mai exact Noul Rom. Multi stiu, multi sunt suparati, multi ignora. Ceea ce ma deranjeaza pe mine cel mai tare este ca este o ciocolata romaneasca, cu care acum un an doi, se laudau cu "Senzatii tari din 1964" si acuma au schimbat steagul cu cel american...

Nu ma intereseaza ciocolata in sine, as prefera sa fie din nou inghetata Polar, ideea e ca romanii in ziua de azi numai au mandrie, numai au principii si intr-un fel nu ma mir, pentru ca nimeni numai face nimic pentru tara asta, nu exista toti pentru unul si unul pentru toti, toata lumea sta cu mana in san si asteapta! Pai fratilor, nu va mai plangeti! Dupa ce v-ati cacat in tara asta, nu va mirati ca pute, ca nu va veni nimeni sa curete dupa voi!!!

Si acuma fac ca babele zicand ca daca stramosii nostrii ar vedea ce s-a ajuns din tara asta, cu siguranta si-ar sapa din nou groapa si s-ar ingropa de rusine.

2 comentarii:

  1. Crede ca daca isi afirma parerile de taran prost rezolva ceva,e trist ca avem oameni ca el dar ne ajuta ca si contraexemplu

    RăspundețiȘtergere
  2. Atit din limbaj cit si din fotografie sau datele din proflul fb eu il incadrez la categoria "cocalar" si nu cred ca stateam sa ma cert cu el, il stergeam si blocam - “Never wrestle with a pig - you get dirty and the pig likes it”

    RăspundețiȘtergere