10 octombrie 2010

Who Made Who?

Navighez pe Facebook si observ, cum toti pozarii se cearta si se injura de morti, cum barbatii stau si se scarpina in ceafa intrebandu-se de campania muierilor "Imi place pe ... " si cum oamenii din jur nu fac absolut nimic decat sa critice! Intrebare: V-ATI TAMPIT????

Sa va zic o chestie: bunul simt conteaza foarte mult! Am avut o cearta cu un individ, un alt pozar, caruia nu i-a placut machiajul modelului, mai exact pentru ca se vedeau alunitele de pe fata. S-a ajuns la o cearta imensa cu injuraturi de tot felu si luat tot neamu la rand de la amiba incoace si nu numai... Singura metoda era sa ne "impacam" cumva caci altfel trebuia sa ne intalnim sa ne si batem cu topoare, caci amandoi a vrut sa avem ultimul cuvant, deci mai exact am fost doi prosti orgoliosi. Ideea e ca o fotografie nu poate fi apreciata de toata lumea, dar asta nu este cazul sa ne luam nasul la purtare. Pentru gesturi si figuri exista deja Bar of Good, un site de fotografie de KKT in care cei mai mari critici de arta, pozeaza numa peisaje si gongi.

Ca tot veni vorba de pozari, ma intreb oare, un model ca sa fie profesional, trebuie sa fie inconstient? Ca sa vezi ce dume au italienii in ei. Eu fiind [pe langa altele] model, acum cateva zile m-a contactat un individ italian, sustinand ca lucreaza la MTV si ca va veni in Romania si doreste un session cu mine. Desigur individul nu a prezentat nici un portofoliu sau un site, deci fara un portofoliu, n-ai cum sa ai un model. Anyway, individul ma suna si in prima faza spune ca vine in Romania, dar apoi se razgandeste si imi spune ca sa merg eu acolo. Scriind si pe profil-ul meu ca eu nu calatoresc inafara tarii si la orice session eu merg cu "managerul" [adica prietenul] el a inceput sa se oftice si sa imi spuna ca nu este profesional ca un model sa mearga la o sedinta foto cu un insotitor.

Tipul a trancanit timp de 10 minute la telefon, ca o muiere frustrata si imi explica mie despre cum ar trebui sa fie un model. Like I would even give a damn! Deci pentru toti fotografii: daca vrei sa fotografiezi pe cineva, ii accepti conditiile, daca nu iti convin conditiile, ori incerci sa discuti despre arta ori las-o balta!!!

Am trecut de la critici la poze si de la poze vreau sa va vorbesc despre moda!!! Da, moda care ne pune lesa la gat.

Din greseala, am dat peste o wannabe conversatie, cum ca roacketzele care se imbraca in negru au nevoie despre un sfar referitor la moda. EEEEH sa vezi ca si roackerii au moda lor, deci nu sunt interesati nici ce noile carpe "De Puta Madre".

Politica si moda conduce turma. La fel cum traim intr-o tara democrata, doar pe suprafata, asa e si moda, daca nu iti cumperi colanti cu leopard se uita lumea stramb la tine... Oricum este inevitabil, oricum te-ai imbraca UNU intotdeauna se va trezi sa faca pe Gigi Contra si nu exista exceptie!

Nu ar trebui sa te iei dupa moda, ci sa fii tu insuti in schimb "monkey see monkey do"! Nu te lasa condus de moda! Fuck it, everybody has it's own style si nu trebuie sa te imbraci cu haine de la Mall ca sa arati bine, eticheta nu se vede, calitatea e aceeasi! Haina nu face omul, doar arata din ce grup face parte sau ar vrea sa faca parte, dar aici caracterul spune tot. "Noi" nu am creat "moda" ca sa fim condusa de ea!

Defapt ce ma deranjeaza pe mine sunt criticile dupa aparente. De cele mai multe ori ochii te inseala, doar pentru ca faci o fotografie sau te imbraci nu stiu cum, nu inseamna ca persoana respectiva este "submediocra", "inculta" sau vesnica eticheta tampita "roacketz", "cocalar" sau "pitzipoanca". Oamenii "speciali" intotdeauna vor semnaliza, restu nu merita sa fie bagati in aceeasi oala.


3 comentarii:

  1. Italianul ala vroia sa si-o puna si el ieftin cu o romanca... eventual sa o aduca la el si sa o puna sa munceasca pentru el. Sau sint eu paranoic :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh suna a prostitutie pe fata. Is multe romance in Italia, dar alea au deja pe langa ele cate un macaronar care le indoapa cu bani....

    RăspundețiȘtergere