13 aprilie 2011

Jos cenzura!

Astazi am luat hotararea sa necenzurez si eu o anumita persoana care in ultima perioada face scandal si isi permite sa arunce cu noroi in altii fara nici un motiv... probabil ca din gelozie. Iata un exemplu:



Cu siguranta multi ati auzit de acest individ Mihai Zen si cei care stiu deja de el, stiu cate tampenii scoate pe gura. Multi considera ca este bolnav psihic avand in vedere comportamentul pe care il are, incapabilitatea de a purta o conversatie fara sa schimbe subiectul de 1000 de ori. El se considera fotograf si isi permite sa vorbeasca in numele romanilor. Acest "pozar" considera ca un fotograf bun se defineste dupa cat de bun este aparatul pe care il are in mana ceea ce este fals!

Ce ma deranjeaza pe mine este faptul ca isi permite sa vorbeasca despre anumite persoane foarte urat, le taraste numele prin noroi fara macar sa cunoasca persoanele respective. Nimeni nu a avut nimic de impartit cu el, dar in schimb el sta anonim si isi bate joc de altii fara ca cineva sa ii fii facut ceva lui:

E adevarat ca unii se tampesc ireversibil, cel mai bun exemplu este domnul care a facut aceasta afirmatie. Cat tupeu ca sa iti permiti sa vorbesti de cineva fara sa il fii intalnit sau sa fii avut o treaba vreodata. Si cum se face ca Zen domnul anonim care nimeni nu stie cum arata si cum il cheama defapt vorbeste despre acest Sergio si in acelasi timp apar pe bloguri anonime postari despre el in care il injura si il face in fel si chip?

http://homotaranus.blogspot.com/
Acesta este blogul in care multe persoane au fost injurate in hal fara de hal de catre un anonim. Toata lumea suspecteaza ca blogul i-ar apartine lui Zen, avand in vedere faptul ca dansul are o problema foarte mare cu multe persoane din Timisoara si se manifesta si inafara blogului. De cele mai multe ori se da de gol prin limbaj, pe site-urile sociale, iar toate comentariile sunt anonime. Din nou si-a comentat singur.



Asa face el si pe DeviantArt unde are conturi multiple, isi da comentarii si favorite singur, dupa care se lauda cu "faima" lui. Un mic exemplu ar fii acesta:



Asa se intampla cand ai conturi multiple.... te mai incurci din cand in cand... Si pentru ca se plangea ca unii folosesc cenzura, eu am sa arat tuturor cine este acest individ care cenzureaza identitatea, dar isi permite sa zica de altii.



Acesta este portretul domnului Mihai Zen sau mai bine spus Mihai Miriunis, un bucurestean cu o slabiciune pentru blondele din Timisoara. A platit bani grei ca sa aduca o fata la el acasa si sa ii faca poze luminoase [cu becuri de garaj], dupa care pozele le posteaza pe internet, mai exact pe DeviantArt, isi spamuie in sute de grupuri ca sa primeasca cat mai multe favorite dupa care se lauda si isi permite sa dea lectii la altii cum se fac fotografii... De parca un site iti arata cat de bun esti dupa numarul de favorite.

Daca dati numele lui adevarat pe Google, veti gasi ca singurul Mihai Miriunis din Bucuresti este defapt profesor de informatica la Colegiul National Mihai Viteazul din Bucuresti, ceea ce este greu de crezut ca acest individ preda informatica unor elevi, dar daca chiar este acela ma face sa ma gandesc de doua ori daca chiar este bolnav psihic sau face pe prostul.

In blogul lui anonim spunea de fotografii care promoveaza pizda goala si pornografia... ca sa vezi cat tupeu sa aiba acest individ sa spuna asemenea lucruri cand el facea poze pe ascuns in cluburi de streaptease, la fete cand stau cu spatele, se apleaca, cand nu sunt pe faza.... si apoi le posteaza pe internet... si isi mai permite si sa spuna ca romancele trebuie tratate cu demnitate...

Eu nu voi putea sa caut nici o scuza acestui personaj. Multi il lasa in pace pentru ca spun ca este bolnav psihic si mai mult nu poate, dar din punctul meu de vedere o persoana cu probleme psihice severe de care domnul Miriunis da dovada, ar trebui sa fie la un loc cu oamenii veseli. Din moment ce isi permite sa stea pe net toata ziua sau sa piarda vremea la evenimente facand poze la fete cocotate pe masini, eu chiar consider ca el face pe prostul.

Acum ca ati aflat cine este acest individ, cum il cheama, cum arata, va invit sa va dati cu parerea despre acest pozar. Chiar as fii curioasa ce are de spus domnul Mihai Miriunis in apararea sa.

Check update

26 de comentarii:

  1. 100 % a lu zen :|... si da tipu e dus rau de tot ...

    RăspundețiȘtergere
  2. cind pui link catre un site care nu iti place ar trebui sa ii adaugi si un 'rel="nofollow"', ca doar nu vrei sa ii dai PageRank si vizitatori in plus.

    vezi mai multe la http://en.wikipedia.org/wiki/Nofollow

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehe si uite ca cineva s-a panicat de mai nou blogul homotaranus este privat.... ca sa vezi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Din comportamentul tipului se vede clar ca nu e cu toate tziglele pe casa... Baiatul traieste in lumea lui si din cate vad nu accepta faptul ca exista si o alta lume pe langa a lui... In termeni de specialitate, asta se cheama schizofreznie... Se poate trata... Trebuie doar sa vrei... si sa recunosti ca ai o problema... Lucru din pacate foarte improbabil la persoane care sufera de asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  5. Andreea de ce nu spameaza grupul de Daily Deviation ? sau este doar critic amator. Altii isi iau Daily Devaition, una dupa alta, dar probabil ca nu fotografiaza dupa ureche ca Andreea.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Zen: Esti pe blogger, nu deviant... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. nicu foloseste o poza pe facebook, aia nu este o poza proasta, care nu poate fi folosita tocmai pentru ca lascar nu a dat aprobarea ?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Zen: poza aia nici nu se vrea artistica, doar sa ma reprezinte... nu e prima oara cind am poza de profil facuta de tine, poate ca nici ultima, dar asta nu inseamna ca pozele alea sint Mona Lisa :)

    RăspundețiȘtergere
  9. este una sa faci poze si alta sa faci fotografii... pacat ca unii nu stiu diferenta intre poze si fotografii :P

    RăspundețiȘtergere
  10. Parca era jos blogul magic, il dadusera google jos pentru copyright infringement, de ce naiba e sus din nou? Argh!

    RăspundețiȘtergere
  11. da, chiar e profesor la CNMV. si ca fosta eleva a lui pot spune cu mana pe inima ca sanatatea lui psihica este cu siguranta subreda, cu atat mai mult cu cat am aflat acum ca EL este notoriul mihai zen.

    RăspundețiȘtergere
  12. mi-a fost profesor un an. dupa doua ore in care am incercat sa suport incoerenta cu care se exprima si sa ascult, am descoperit de la colegele mai mari ca daca stai la prezenta si apoi iesi cu tot cu catrafuse nici nu baga de seama. Inca imi da fiori cand trece pe langa mine pe hol si ma scaneaza din cap pana-n picioare. E clar ca are anumite probleme psihice si, sincer, nu inteleg cum e posibil ca directorul unui liceu atat de prestigios (pe care, de altfel, l-am ales pentru faima sa) sa treaca cu vederea un om cu dezechilibrat atat de flagrant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asemenea, trebuie sa recunoastem ca ne face de ras liceul. Nu spun ca noi, elevii, am fi intregi, dar acest om chiar isi bate joc de CNMV, de renume, dar si de tot ce este moral. Este un profesor, iar el, in loc sa predea, sta si se fotografiaza cu stripteuze. Ii multumesc impartirii pe clasa ca nu am ajuns eleva lui.

      Ștergere
  13. Are probleme psihice si cineva ar trebui sa il puna la punct. O asemenea persoana nu are ce cauta in scoli!

    Stiati ca aduna materiale cu fete dezbracate? Acest personaj, pe langa ca isi bate joc de modele, isi mai bate joc si de fotografie... Cu o mana face poze si cu cealalalta tine un aparat de buzunar cu care filmeaza... Ce mai pozar, ce mai profesor.... chh!

    RăspundețiȘtergere
  14. http://andreea-verde.blogspot.com/2008/04/fotograful-nebuuun.html
    Cititi ce scrie pe acest blog si comentariile. O sa vedeti ca inca face victime acest "plete". Intr-adevar are probleme psihice grave, e clar. Ideea e ca este profesor, ceea ce e si mai grav din pct meu de vedere...Si din cate am vzt, ai zis ceva de "blondele din Timisoara", ei bine va anunt ca este in Bucuresti si are o slabiciunile pentru fetele din troleul 69 :|

    RăspundețiȘtergere
  15. Stiu ca este din Bucuresti, il cunosc personal din nefericire... Mai nou numai face numai poze, mai si filmeaza fete dezbracate.... Omu ar trebui dus la un centru de psihiatrie

    RăspundețiȘtergere
  16. vaaaai, e profu' de infooooooo. sa nu te mire, e foarte probabil sa fie asa!

    RăspundețiȘtergere
  17. Actualul meu prof de info . Cine a zis ca PREDA informatica ? Nu facem absolut nimic la ora lui .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca preda, sau freaca menta la ore, important e ca se afla intr-un institut scolar si nimeni nu face nimic impotriva asta avand in vedere ca este bolnav psihic!

      Ștergere
    2. True story, world of warcraft si lol, asta preda

      Ștergere
    3. ba no offence, dar sa fiti fericiti ca macar va jucati :))))

      Ștergere
  18. E profu meu si cam foarte retardat, bine ca am aflat ca e si obsedat sexual :)))

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu stiu cum sa va spun, dar cam e profesorul meu=)))))))

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu am ora cu el acum :)))) Am dat de site ul asta si desi e trist am ras bine de tot

    RăspundețiȘtergere
  21. UPDATE: domnul Miriunis se imbraca cu aceleasi haine in fiecare zi, miroase oribil(ca boschetarii de pe strada) iar orele lui sunt caterinca rau(nu preda nmc si face glume) puteti vedea si pe insta agentul miriunis sau cv genu

    RăspundețiȘtergere