2 noiembrie 2014

Chh!

In Brasov s-a instalat frigul foarte repede, dar inca vad foarte multa piele pe strada. Eram la o cafeluta si ma uitam la o domnisoara cum se chinuia sa mearga intr-o pereche de botine pe piatra cubica. Gagica intr-adevar era stilata, palton pana peste fund si fusta mini (chit ca afara erau 2 grade). Incerc sa nu judec oamenii dupa cum arata, dar cateodata chiar nu imi iasa.

Numai ce a trecut Halloween-ul si m-am cam saturat in fiecare an sa vad cate pipitze cauta scuza sa isi arate bucile. De Halloween se presupune ca ar trebui sa te costumezi cat de cat horror, dar toate muierile au zis ca de ce sa nu isi ia si un push-up la costumatie... si niste tocuri, de ce nu? Toate sunt sexy zombie, sexy nurse (macar de ar fost nurse din Silent Hill), Immortal make-up, cu maieuri taiate si cu spatele cat mai gol... Merita oare pentru cateva priviri libidinoase?

E plina tara de fufe care nu mai stiu cum sa isi arate pielea, care isi pun poze cat mai provocatoare pe net, dar al naibi daca ar si sta la o sedinta foto fara sa faca figuri. Ele stiu mai bine cum sa stea si cum sa se uite, ca in selfies arata bine si ca simt nevoia sa le explice fotografului unghiurile care le fac pe ele mai frumoase. Se zice ca prostia nu se vede in poze, dar credeti-ma ca se vede :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu