12 mai 2015

Troc pentru animalute

S-au facut foarte multe actiuni pentru strangere de fonduri pentru animalele fara stapan, am vazut tarabe cu briz brizuri, evenimente de 5 lei pe luna, diverse activitati pentru sensibilizarea populatiei, dar nimic prea impresionant, ba chiar mai mult tind sa cred ca mult au bagat banutii aceia in buzunar, caci nu am vazut prea mult progres.

La fel ca boschetarii de pe strada, prefer sa le cumpar un senwish decat sa le dau un leu si as prefera sa cumpar un sac de mancare decat sa fac acte caritabile care probabil nu ajung unde trebuie. Exista un grup pe facebook de donatii, un fel de freecycle, in care s-au gandit cativa activisti sa isi doneze lucrurile de care nu mai au nevoie, de la haine, margele, papuci etc, in schimbul unei conserve de mancare sau bobite pentru caini sau pisici. Asa da! Mi-a placut ca persoanele respective au postat si fotografii cu mancarea pe care au primit-o in schimbul donatiilor si pot spune ca sunt impresionata. Bravo Brasoveni!


2 comentarii:

  1. aia cu 5 lei pe luna a fost totala, ptr ca cine a inventat asta (la noi in oras, nu stiu la voi) e o mare excroaca; oricum a stat si a gandit ca deh, ptr 5 lei doar, sigur nu o verifica nimeni, dar 5 lei cu alti 5 lei si tot asa, lasa ca se aduna. Din pacate gunoaie de astea strica imaginea :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Brasov se face troc (gen Freecycle), daca tot vor sa se scape de lucruri cer in schimb mancare pentru caini sau pisici.

      Ștergere