6 ianuarie 2010

Ce Aiurea!

Ce vreme trista. M-am saturat de vremea asta de kkt, ba ninge, ba ploua, ba e soare. Vreau sa fie vara, sa merg la mare, sa fie cald si sa pot sa ies noaptea sub clar de stele fara ca sa imi dardaie curu de frig.

Probabil ca vremea e de vina ca am o stare "emo" si numai imi trece. Am asa o stare de kkt de care chiar m-am saturat. M-am saturat de societatea in care traim, de oamenii prefacuti care defapt se mananca intre ei, m-am saturat de oameni care promit numa de dragul de a-si incalca promisiunile, de criza asta de rahat. Chiar m-am saturat de toate....

Dupa cum am mai spus, in ziua de azi daca iti exprimi liber parerea esti mancat de viu, din pacate am invatat ca nimeni nu te va trata cum tratezi oamenii din jur, iar nimeni nu te va putea accepta exact asa cum esti.... nimeni nu se uita la tine, ci la parintii tai sau la cat de gros ti portofelu.

E trist ca oamenii nu au invatat sa aprecieze ceea ce au, iar pe ultima suta de metrii incerc sa aduca inapoi ceea ce demult numai e.... Oamenii au uitat sa se uite in jurul lor, au uitat sa mai iubeasca, au uitat de unde au plecat. Oamenii sunt niste roboti care isi pierd vremea ca la altii sa le fie bine. Cu totii am uitat de lucrurile marunte care conteaza cel mai mult, care ne coloreaza viata....

Oamenii au uitat sa fie oameni. Pe langa faptul ca se mananca intre ei, se autodistrug. Ma uit in jur si vad doar invidie si ura. Ma intreb daca chiar atat de dulce e razbunarea?

In ultima vreme chiar nu am mai avut ce sa va mai zic. Chiar si la postarea asta am stat o saptamana pana sa o postez....

2 comentarii:

  1. ai cam pus punctul pe i aici. Se pare ca nu intotdeauna putem sa comunicam eficient si potrivit unul cu altul si sa colaboram asa cum ar trebui, cu pace si intelegere. Poate oamenii sunt prea diferiti unul de altul. Poate lucrurile pe care si le doresc sunt prea putine. In fine nu prea exista cai de iesire de aici sau nu le vad eu.
    Apropos de criza, am inteles ca acum fata de ianuarie 2009, s-a ajuns cam la 30% fata de ce era acum un an.

    RăspundețiȘtergere
  2. normal ca nu intotdeauna poti comunica, gandeste-te ca unii oameni chiar se straduiesc sa fie draguti intr-o conversatie. unii oameni sunt pur si simplu retardati... dar nu asta conteaza. am vrut sa zic altceva in postu meu.
    dar nu stiu de ce vorbesti de fata de ianuarie 2009 si cu 30%. in primu rand eu nu ma duc la curvit..

    RăspundețiȘtergere