20 iunie 2010

20!!!

Astazi am schimbat prefixul. Am implinit 20 de ani. Woo Hoo. Nu simt nici o diferenta.... Nu ma simt nici mai inteleapta, nici mai batrana, nici mai tanara.... tot eu sunt.

M-a distrat mama ca m-a sunat cu o zii inainte ca sa fie prima care sa imi spuna la multi ani. Apoi au venit mesaje de la persoane care nu ma asteptam sa se gandeasca la mine. Intr-un fel lucurul asta ma face sa ma simt cat de cat importanta si draga lor. Ce e mai frumos de atat?

Ceea ce eu ma multumesc cel mai mult este ca sunt alaturi de o persoana foarte frumoasa si foarte importanta in viata mea, intr-un oras nou, un inceput nou... o viata noua.

Niciodata nu m-am asteptat la cineva ca sa imi spuna la multi ani sau sa imi faca un cadou. De obicei imi place sa fie din proprie initiativa. Cine ma iubeste o face de bunavoie. Spun asta pentru ca am auzit foarte multe reprosuri de genul "nesimtitule cum ai putut sa uiti de ziua mea", "ba da chiar asa? sa nu ma suni de ziua mea?" etc etc.

Da, este destul de nasol cand te astepti de la o persoana sa te caute si nu te cauta, dar de ce sa ne facem sange rau? Si in zilele noastre numai merge cu "daca voi nu ma vreti eu va vreu" deci de ce sa nu ne multumim cu ce avem?

Eu am invatat asta acum doi ani, adica de majoratul meu, cand o persoana din trecutul demult apus m-a lasat chiar in ziua aceea amanet, ca doar nu trebuie sa fie ziua mea neaparat de ziua mea, nu? Ca a fost mai important sa vada niste unguri cum se pupa in fund unii pe altii si sa povesteasca cum au facut bani multi intr-un timp foarte scurt decat sa stea cu persoana care avea nevoie de el. Partea buna e ca astazi nu voi schimba birturile si ma voi plimba de una singura pe strazi ca in fiecare an de pana acum. Astazi o sa fiu alaturi de o persoana care imi schimba viata in bine, care este acolo pentru mine trup si suflet. Iar asta este cel mai frumos cadou pe care l-am primit.

Mi-ar place ca sa trag dintr-o tigara colorata cu filtru auriu si sa sorb dintr-un pahar de Rai Rose cu iubitul, sa vina si prieteni sa stam la o poveste si sa ascultam muzica, dar ramane de vazut ce va fii, mai e pana la sfarsitul zilei. Imi plac surprizele si de obicei imi place sa ma las surprinsa. Life is full of surprises! ;)

4 comentarii:

  1. La multzi ani mandro!
    Sa fi sanatoasa, ca daca e sanatate, restul se rezolva. :)
    Hugs

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic ca nu trebuie sa te multumesti niciodata cu ceea ce ai, intotdeauna trebuie sa vrei mai mult, asta e motorul progresului, altfel de plafonezi. E adevarat ca exista si riscul frustrarii daca nu poti atinge ceea ce iti propui si realitatea e ca *niciodata* no poti obtine *tot* ceea ce iti propui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca niciodata nu te multumesti cu ceea ce ai risti sa pierzi. De multe ori oamenii nu vad ceea ce au in fata pana nu o mai au si apoi sufera. Nu am spus ca ar trebui sa te multumesti cu putin, dar nici pretentii astronomice sa nu ai. Keep it real! ;)

    RăspundețiȘtergere