5 noiembrie 2010

Fitze si impresiile muierilor

Un lucru e clar, tara e plina de prosti, da stii cum? Prosti pamant! De ce? Simplu: exista persoane de-a dreptul frustrate, care au uitat ca in societate trebuie sa ai minimul de bun simt si diplomatie, in cel mai rau caz sa fii cat de cat subtil daca nu te poti abtine sa nu dai cu nuca in perete.

Ce mult ma distreaza fitzele si impresiile pe care unele NU si le permit, aici vorbesc strict despre muieri ca numai ele se rod pana la maduva. Deci am vazut individe care se lauda cu facultatiile (ne)terminate si cat de la oras sunt, DAR nu sunt in stare sa poarte scrie o fraza din care macar 70% sa fie corect gramatical, ca deh, este in trend sa fii retardat.

Nu zic ca trebuie sa fii as, limba romana este destul de frumoasa si zic ca nu merita murdarita cu un limbaj "cool" si in acelasi timp retardat. Ca sa iti dau si exemple: "thuamne da ce ma enerveaza fiintza aia", "ke fai ba?", "u faki cum vrei io fak cum shtiu"... anyway cateva exemple ca sa iti dai seama despre ce anume vorbesc.

Inca o chestie tipic muiereasca e barfa. Tind sa cred ca unele muieri barfesc mai rau ca babele din sat. Imi aduc aminte acum cativa ani ma dispera o fata, cand se uita la mine tragea o moaca de imi venea sa o traznesc. Erau multe lucruri care nu le suportam la ea si m-am dus si i-am spus pe fatza ca nu o suport, macar sa stie si nu ma asteptam sa aprecieze ca m-am dus si i-am spus in fata ei si nu mai multor persoane dupa colt. Mi-a spus ca nu ii pasa, dar mai tarziu s-a plans la ma-sa ca vezi doamne nu o suport. :))

O singura persoana mi-a spus ca nu ma suporta si mi-a scris in detalii parerea ei despre mine. Adevarul este ca nici eu nu o suport, cu toate ca nu am aratat, am apreciat faptul ca cineva mi-a spus in fatza. Mi-a trimis mesaj pe hi5, caci avand in vedere ca numai locuim in acelasi oras, eu personal nu as vrea sa ii vad fatza si sa imi stric ziua si cu siguranta cred ca sentimentul este reciproc.

Inca un lucru despre barfa, asta este un sfat prietenesc: ai grija pe cine barfesti si cui. Asta o spun pentru ca prieteni buni mi-au povestit cu cata lejeritate sunt barfita de o anumita persoana si mi-am auzit foarte multe, ceea ce sincer mie imi da importanta, satisfactie si amuzament.

Probabil ca scopul era sa aud, dar sa fim seriosi, cat de penibil sa fii sa faci telefonul fara fir? Nu inteleg persoanele care recurg la asemenea gestiri, dar sunt incapabile sa puna cartile pe fata.

Nu ma simt amenintata de nimeni si nici nu sunt invidioasa pe mai stiu eu cine, dar aparent unele persoane chiar au ceva impotriva mea. Unele barfesc de rup pamantul, altele ma contacteaza si fac pe proastele. Deci am primit un add pe mess de la o anumita "pisicutza rea" si conversatia se desfasoara cam asa:


EU: and you are?
Pisicutza rea Pisic mic: oooooooooooo numa engleza vb
EU: nu
EU: si cine esti?
Pisicutza rea Pisic mic: nu ma mai cunosti?
EU: n-am de unde. abia acuma mi-ai dat add
EU: politicos este sa te prezinti, nu?
Pisicutza rea Pisic mic: oooooooo ce ne-am dat de oras ,fata e fotomodel
EU: nu, dar cel putin daca am o treaba cu cineva, in primul rand ma prezint si apoi spun ce am de spus
EU: deci ce treaba ai cu mine?
Pisicutza rea Pisic mic: hahahahahahhahah
Pisicutza rea Pisic mic: nu am treaba cu tine nici macar nu vreau sa te mai vad in viata mea ca miai distrus ceva ani din viata mea asa ca stai linistita ca chiar nu ma interesezi deloc esti ceva uzat
EU: si atunci ce vii sa ma plictisesti?
Pisicutza rea Pisic mic: tu faci scarb
EU: cata gelozie frate
EU: vii la mine pe mess ca sa imi arunci in fata lucruri pe care sincer nu ma intereseaza. nu ma intereseaza persoana ta si nici anii tai din viata. varsa-ti frustrarile odata si dispari
Pisicutza rea Pisic mic: hahahahahahahahahah
Pisicutza rea Pisic mic: hai pa
Pisicutza rea Pisic mic: ca am treaba
EU: la revedere

A doua zii aceasta "Pisicutza Rea" vine cu dume cum ca ar fii un barbat cu care eu as fi fost. I-am explicat cu parere de rau ca eu nu am fost niciodata cu cineva care sa recurga la asemenea gesturi si mai ales sa fie atata de poponar sa isi faca ID cu "Pisicutza Rea". In orice caz prostie curata, m-a dat pe spate cu ce dume amuzante venea. Aceasta persoana chiar nu are materia cenusie necesara ca sa poarte o conversatie cat de cat normala, dar mai sa faca misto de mine. Mda... fostele fostilor care inca se smiorcaie ca nu au fost capabile sa isi tina relatia in frau si dupa muuult timp ce relatia s-a terminat, inca vin si ma plictisesc... Nu imi place sa am de-a face cu foste nesimtite si/sau posesive si/sau obsedate. Intra in categoria celor care incalca limita bunului simt.

Femeile in general sunt rele, dar e una sa fii rea, alta sa fii proasta de ingheata apele. Si mai sunt si genul de muieri care se ridica singure in stele.

Cand zic ca se ridica singure in stele, ma refer ca ele se considera cele mai de cele. E normal, e sanatos pentru self-asteem, dar din cate imi aduc eu aminte, ca femeie ar trebui sa lasi pe cei din jur sa iti spuna cat de frumoasa esti si asa mai departe.

E ok sa te vezi asa, dar este gresit sa vezi o persoana si sa spui ca esti mai buna ca persoana respectiva. Este una sa critici, dar este foarte gresit si imoral ca sa fiecare persoana pe care o vezi sa spui ca este urata si proasta. Partea amuzanta este ca eu cunosc o asemenea persoana care aparent sta in spatele aparatului foto.

Din punctul meu de vedere o persoana nu poate sa se considere fotograf, daca nu poate aprecia cu adevarat subiectul pe care il pozeaza.

Eu nu am nimic cu nimeni, de ce as avea? Sunt foarte multumita de mine, am langa mine un barbat care ma iubeste, asa urata, cu nasul mare si frustrata cum ma considera altii, imi place sa fiu fotografiata si sunt apreciata de foarte multi fotografi, ceea ce ma face sa ma simt foarte bine si imi place si sa fotografiez pentru ca imi place sa pun in evidenta ce e mai frumos dintr-o persoana si imi place sa o fac sa se simta exact cum ma simt eu dupa o sedinta foto reusita.

De aproape 4 ani numai locuiesc cu parintii, ceea ce ma face foarte mandra de mine. Am 20 de ani si spre deosebire de altii care sunt cu mult mai in varsta ca mine, se lauda ce are mami si tati, eu chiar am facut un pas mare si sincer, nu as putea sa mai stau sub aripa parintilor. Altii nici macar atata nu au facut, dar atata comenteaza de cum arat eu sau cum ma imbrac, de parca ar conta!

Imi place cum ma imbrac, negru, roz, lila, arata cine sunt, nu ma ascund sub o masca din font de ten si nu am crize de personalitate. Nu simt nevoia de a-mi modifica corpul ca sa fiu remarcata si nici nu o sa consider o persoana mai prejos decat mine, doar ca sa imi subliniez "frumusetile" [cu voce tare], "frumuseti" pe care altii probabil nu le vad deloc. Prefer sa las snobismele la o parte si sa las oamenii sa imi vada adevaratele calitati.

Si totusi, de ce atata ura??? De ce atata invidie? Si mai ales, de ce nu are nimeni sange destul ca sa imi spuna in fata care-i treaba de imi dau atata importanta?

Pe mine sincer aceasta situatie ma amuza si in acelasi timp ma face sa ma simt foarte bine, imi da satisfactie cand cineva imi da atata importanta si ma considera o competitie. Eu nu voi fii niciodata altcineva decat cine sunt, de aceea pentru mine nu exista nici o competitie, cine ma place, ma place pentru cine si ce sunt si este valabil in fiecare situatie.

Ca model nu m-am dus niciodata sa ma milogesc sau sa bat apropouri insistente la fotografi sa ma pozeze. Cine vrea sa ma pozeze bine, cine nu, nu. Si ca fotograf.... nu cred ca este cazul sa ma repet. Si pe langa astea, fac mult mai multe lucruri de care sunt mandra de numai pot! Eu nu ma chinui, caci pentru mine nu exista nici o competitie intre nimeni!

Cunosc foarte multe persoane care fac orice lucru o competitie, care termina treaba mai repede, care este mai bun, care este mai nu stiu cum si asa mai departe.... Si totusi intrebarea este: si tie ce iti iasa din afacere ca X este mai prejos?

Pana la urma urmei, oriunde ai merge, daca cineva te alege ca prieten, model, fotograf, iubit, partener, te alege pentru ceea ce esti, nu pentru cat de sus ti-e nasul sau cate impresii incerci sa faci. De aceea, din punctul meu de vedere, este important sa pui cartile pe fata si nu sa o iei pe ocolite si vrajite si mai stiu eu ce fel de tampenii infantile.

Oamenii in general mint si se ascund sub masti, femeile in general, dar pana la urma urmei, poti sa minti pe oricine despre cum esti tu si ce [n-]ai facut sau sa barfesti despre cum este o anumita persoana cu gandul ca o vei trage in jos, dar intr-un final adevarul mereu va iesi la iveala.

Am deviat putin de la subiect, dar in esenta ceea ce am vrut sa spun este ca nu ar strica sa fii direct cu o persoana si e adevarat ca unii oameni nu sunt interesati de cine esti tu cu adevarat, dar acuma sincer, ce farmec ai daca te ascunzi sub masti si aparente inselatoare?

Stay tooned, in postarea urmatoare este randul barbatilor sa fie luati la suturi :))

3 comentarii:

  1. Sint pasaje in care sint convins ca STIU despre cine vorbesti :)

    Cred ca o sa polemizez numai pe un singur punct (asta pina data viitoare, cind poate articolul despre barbati imi da mai multe subiecte :D ) "o persoana nu poate sa se considere fotograf, daca nu poate aprecia cu adevarat subiectul pe care il pozeaza" - chiar daca noi facem un anumit gen de fotografii unde vorbim despre frumusete asta nu inseamna ca nu exista si altele, se pot face fotografii chiar si despre subiecte pe care le urasti sau dispretuiesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vorbesc neaparat despre o persoana cat vorbesc despre fapte. Cat despre fotografii, da, poti fotografia ceva ce nu consideri a fii frumos, dar nu te poti astepta sa pui in evidenta "frumusetea" din acea fotografie. Si cand spun frumusete, nu ma refer la frumosul esteticii uratului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa fata... varsa tot!!! Da tot din tine!!! :)))) Fi nervoasa!!! Rupe tot :))) da i in plm de handicapatzi draga sa scriu asa cum tie nu iti place hihihihi ca stiu ca ma ierti :)):* Mi.a placut subiectul asta sincer!

    RăspundețiȘtergere