9 iunie 2011

Catelarie!

Vineri noapte in Sibiu, m-am uitat cum 3 caini s-au luat la bataie sau viol cu un alt caine, care a apucat sa scape din coltii celor 3 doar cu cateva muscaturi care a lasat putina dara de sange pe blana. Sambata seara pe la ora 21, in zona complexului studentesc din Timisoara vreo 5-6 caini au inceput sa latre si sa sara pe o domnisoara care isi vedea de drumul ei. Asta am vazut eu in decurs de doua zile si sincer m-am intrebat unde sunt don'soarele care se bat cu pumnul in piept de binele animalelor si le plang sufletele pe net?

Scuzati-ma, dar daca tot nu lasati statul sa isi faca treaba, atunci faceti voi strazile sigure si numai protestati atata pe internet si in alte orase. Treceti la treaba daca tot nu lasati pe altii.

Respect pentru cei care tac si fac. In schimb unii se simt de-a dreptul nedreptatiti pentru ca sunt injurati si scuipati in fata, dar daca vorbesti frumos iti spun ca tu nu ai dreptul la opinie. Te mai miri ca te scuipa omul in fata?

Inca odata am avut bunul simt ca sa cenzurez numele, cu toate ca oricum se va da singura de gol:





Ce pot sa spun, fanatismul din unii isi arata coltii. Vor dreptate, pace si octrotirea cainilor pe care nimeni nu ii doreste. Si cum isi fac singuri dreptate? Dupa cum vedeti manifestarile animalice pe care le are don'soara Claudia, aceeasi individa din postarea Pro human life care si-a manifestat frustrarile si si-a trimis pretenele sa imi maraie si sa imi latre de parca ar ajunge undeva.

Hai sa analizam putin vorbele don'soarei: "is satula sa fiu hartuita de cretini care au impresia ca au vreun drept ptr ca ei sa isi descarce frustrarile sa imi strice mie ziua si sa ma persecute ca iubesc animalele...." - este si normal ca te scuipa lumea in gat, dupa ce vii si seci pe toata lumea cu principiile tale de viata. Nu poti sa ii impui unei persoane sa isi schimbe modul de viata doar pentru ca asa consideri tu ca e bine. Unii au copii si familii de care le pasa mult mai mult decat un caine. Marea majoritate a oamenilor prefera sa dea ultimul colt de paine copiilor lor, nu a unui caine asa ca nu te mira pentru ca OAMENII nu au pic de respect fata de cei care le e scarba de propria lor rasa. Sa continuam: "imi arunce acuze nefondate in loc sa le crape obrazul de rusine ca sunt asa putin umani, niste monstri sau doar niste idioti." - De ce le-ar crapa obrazul? Dupa ce faci toti oamenii criminali, monstrii si ei iti spun un politicos "dute-n pizda matii" mai ai pretentia si la respect? Si ce inseamna uman? Facem ca la prosti si intrebam pe Google:

uman - UMÁN, -Ă, umani, -e, adj. 1. Care ţine de om sau de omenire, privitor la om sau la omenire, caracteristic omului sau omenirii; omenesc (1). ♢ Geografie umană (sau antropologică) = antropogeografie. 2. (Adesea adverbial) Care are dragoste faţă de oameni, care simte compasiune faţă de suferinţele lor; omenos, bun, sensibil. – Din lat. humanus.

Deci ce este UMAN? In orice caz uman nu inseamna sa te caci in propria rasa si sa te cobori la un nivel mai ceva decat a unui caine si sa te consider UMAN, mai degraba obsedat si fanatic. Unui om ii pasa mai mult de copilul lui si ar face tot ce ii sta in putinta sa il tina cat mai in siguranta. Un OM ar omora pe oricine pune in pericol viata copilului - ASTA INSEAMNA UMAN nu teoriile chibritului si povestirile nemuritoare.

Si pentru ca spun asta, se va trezi din nou sa ma plictiseasca cineva cu amenintari gen "ai sa platesti pentru asta", "am sa iti fac o vizita in spital", "lasa ca vezi tu scorpie nenorocita", "te asteptam cu 'drag'" etc etc.

Da, recunosc, sunt o scorpie caruia ii place sa isi spuna public parerea, imi place sa vad cum unii se oftica si isi fac planuri diabolice sa ma astepte dupa colt sa ma "rezolve". Adevarul doare, dar asta nu este motiv sa fiu amenintata sa tac. Apreciez eforturile si lacrimile pe care unii le varsa pentru cainii pe care nimeni nu ii doreste, dar pacat ca timpul pe care il pierdeti plangand dupa ei, ati putea sa faceti ceva impotriva.

Am gasit la diverse persoane acelasi note si va rog sa dati cu parerea:

"Oameni buni Comisia pentru Administratie Publica nu a decis ca asta-i legea si punct, ei au dat o forma votand si acele amendamente imbecile cu eutanasia dupa 30 de zile si 3 zile pt cainii agresivi si bolnavi, sub aceasta forma saptamana viitoare plenul Camerei Deputatilor voteaza daca sunt pro acest proiect in forma data de Comisie sau retrimit proiectul la Comisie pt a fi reanalizat. Dupa care daca plenul Camerei Deputatilor voteaza ca sunt deacord cu acest proiect in forma votata de Comisie pleaca la promulgare . In momentul ala noi vom ataca legea la Curtea Constitutionala si vom face toate demersurile necesare, atat cat putem, sa oprim acest proiect sa devina lege.
[...]
Foarte important! Discutia trebuie sa fie politicoasa, diplomata, tehnica.
Liniile principale pe care trebuie sa le sustinem:
- sterilizarea, identificarea, inregistrarea, returnarea cainilor fara detinator {returnarea cainilor fara detinator.... returnarea cui?}
- sterilizarea, identificarea, inregistrarea cainilor (fara valoare chinologica) cu detinator {detinatorii de caini isi sterilizeaza cainii daca vor ei}
- eutanasia doar pentru animale cu boli incurabile {si de cei turbati va e teama sa va atingeti?}
- ONGurile interesate participa la intreaga activitate a serviciilor de gestionare"

Deci dupa ce au venit cu o solutie foarte buna, tot nu e bine. Si apoi se mira toata lumea de ce cainii sunt omorati cu bestialitate. Este simplu: daca statul nu poate sa rezolve din cauza "protestantilor", se va trezi cineva care nu ii pasa decat de viata si siguranta familiei lui.

Sa ne gandim logic: Ca legea eutanasierii se va aproba sau nu, oamenii vor rezolva aceasta problema pentru binele si siguranta familiei lui.

Exista doua feluri de iubitori de caini: cei care fac excursii periodice la Bucuresti sa planga sufletele cainilor care oricum mor calcati de masini, omorati cu bestialitate pe strazi, infometati etc. dar cam atata fac. Si mai sunt si cei care in loc sa isi piarda timpul cu proteste si campanii pe internet, chiar fac ceva pentru animale si prefera sa faca tot ce le sta in putinta in timpul in care altii se vaita si aprind lumanari si se tavalesc pe jos si fac pe mortii timp de 5 minute ca probabil va sensibiliza publicul. NU SE VA SIMTI NIMENI! Toata lumea va spune acelasi lucru: "Daca tot ii plangi de mila, ia-l acasa!" Si intr-un fel le dau dreptate celor satui de personajele care sunt mai enervanti decat pocaitii care se opresc pe strada si te intreaba de sanatate.

Intr-adevar STOP ANIMAL CRUELTY, dar si a fanaticilor carora in mod inconstient le ofera o viata plina de suferinta in strada! Nu a rezolvat nimeni batandu-se cu morile de vant :)

Unii nu pot sa inteleaga faptul ca un caine doar pentru ca este castrat nu inseamna ca numai este violent. Un caine se inhaiteaza cu alti caini si apare nevoia de teritoriu si asa mai departe. Daca cainele sta pe strada va duce o viata plina de suferinta. Si cu asta am terminat.

Sunt curioasa ce mai au don'soarele de protestat si amenintat.

PEACE!



14 comentarii:

  1. Dupa ce considera oamenii niste gunoaie se mai mira ca este nedreptatita si tratata ca un gunoi ceea ce se si arata ca este. Lipsa de bun simt si educatie. Nu merita sa iti irosesti timpul cu asemenea animale.

    RăspundețiȘtergere
  2. uraaaa am ajuns iara pe blog dupa cum mi s-a spus, sunt foare mandra ca toate cretinele au treaba mea :)) penibilo! sa fi citit si restu de comentarii retardata dracu te fute rau grija

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer, nu am avut rabdare sa citesc toate prostiile astea :) . No offence, multe cuvinte, putine idei, unele sunt din razboi propriu, altele chiar neesentiale... Cainii agresivi trebuiesc tinuti in adaposturi, in custi, iar de asta trebuie sa se ocupe primaria. Hinghierii nu prin cainii agresivi, ca doar nu is fraieri, ei ii prind pe cei cuminti, eventual daca gasesc vreun caine al vreunui locatar, e si mai bine :) Deci faptul ca ai asistat la o scena in care un caine 2, 3 , 4 atacau o domnisoara, sa iti fie rusine ca ai stat degeaba si te-ai uitat :). De vina pentru situatia asta sunt hinghierii, nicidecum domnisoara cu care e clar ca ai ceva personal :)

    RăspundețiȘtergere
  4. aha tu te-ai cenzurat si pe tine in captura aia, ti-era va sa zica rusine si tie de tine, treci la colt, look at your life, mai roade-ti o unghie de ciuda ca te-ai vazut si in oglinda si arunca cu ceva otrava pe net ca esti ca o buba plina de puroi ;) inestetica, inutila, nedorita si scarboasa. cu cat esti mai disperata sa scrii despre noi cu atat ne batem joc mai mult de tine vita cretina iti dai importanta vi si comentezi cand cine mortii matii te dorea acolo sa te bagi in seama? cine dracu te-ar vrea de buna voie?![apropo am sa te deblochez cat sa vezi ce au scris si altii despre tine acolo] nu iti fa insa sperante, nu te baga nimieni in seama pe viitor, nici de mila ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Evident, public atitudinea indivizilor care se considera oameni dar defapt se ineaca singuri in ura si propriul venin. Mereu intr-un razboi, fara pic de educatie, bun simt si dupa cum vezi si prin comentarii, manifestatiile animalice prin care se elibereaza. Vorba aceea "cine se aseamana se aduna", iar reactiile Clauditzei nu sunt prea departe de a unui caine turbat.

    Draga anonim, asemenea reactii isterice, le-am publicat ca sa arat cat de departe pot merge unii si cum vor ei sa isi rezolve problemele: injurand, amenintand, aratandu-si adevarata natura agresiva, de-a dreptul obsesiva si fanatica. Pentru ce? Ca nu voi fii niciodata de acord cu dansa? Poate sa se dea cu fundul de pamant si sa se vaite pana numai poate. Trebuie sa inteleaga ca nu poti sa impui cuiva ceva doar pt ca tu personal crezi ca este bine. Cat despre cainii vagabonzi, i-au gonit altii si au sunat la 112 sa se ocupe cineva de aceasta problema. Daca Claudia impreuna cu tovarasele ei de protest, nu au facut nimic, vor face altii. Nu ca ar fii si avut tupeu sa se implice.

    Pe scurt, reactiile Claudiei sunt dovada de educatia pe care au primit-o acasa. Nu este ea de vina, ci parintii care nu au stiut cum sa isi educe odrasla. Pe langa asta, imi face invitatii la dansa pe profil-ul de facebook ca vezi doamne m-ar interesa ce barfeste. "Astora ca mine" nu le intereseaza frustrarile nimanui, deci nu vad de ce cerseste atentia.

    Oamenii au nevoie de oameni fanatici ca negrul de sub unghie. Cat despre vrutul de buna voie, eu nu m-am maritat doar pt ca am ramas insarcinata si daca as fii barbatu'tu, as face un test ADN, caci prea mult te-ai vanturat prin Bucuresti... E destul ca tu sa stii Claudia [si stii prea bine ce vorbesc], in rest, n-ai decat sa marai in continuare... Sunt curioasa ce o sa mai spamui si cate tovarase o sa rogi sa iti sara in ajutor sa comenteze...

    Peace! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. ha ha o DA!!!! noi ne-am planuit asta si serbat logodna din timp dar tu fufa nu ai fost in veci invitata la noi :) eu stiu sa imi aleg prietenii :D da tu cu noroi ca dupa ce cazi in ridicol nu mai ai unde sa cazi :)) idioata matii daca mai zici ceva de parintii mei iti garantez ca o sa iti para rau :) dar rau rau
    si faptul ca imi doresti sa pun lumanari la cine iubesc nu se uita nici aia, vezi tu vezi, vine si ziua cand o sa iti para rau :) promit, dau in scris :D

    RăspundețiȘtergere
  7. pe unii ii invata parintii sa iubeasca si sa respecte, ba parintii in cauza au venit si ei la bucuresti la proteste, pe altele se pare ca le invata sa pozeze in curu gooool penibil
    da, sigur nu aprobi comentariul dar nu-i nimic, noi oricum stim ca esti doar o curva de doi bani

    RăspundețiȘtergere
  8. Cata lipsa de educatie si cata mitocanie la aceasta Claudia! Si ce limbaj...imi pare rau, draga mea, dar ar trebui in prima faza sa te autoeduci/ sau sa te educe altii si apoi sa emiti pretentii si pareri! Nu va cunosc pe nicicare si am ajuns pe acest blog din pura intamplare!
    Unii ar avea nevoie de botnite...si nu cainii sunt aceia!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Anonim2: Problema este lipsa de educatie si de bun simt. Motivul principal pt care am si facut aceasta postare, sa vada toata lumea tupeul pe care unii il au: se bat cu pumnii in piept ca sunt oameni, dar uite manifestarile pe care le au. Si pe langa asta se mai si mira ca sunt scuipati in fata si dati la o parte. Si pana si acuma ameninta cu tupeu. Asta este educatia pe care o are. Poti sa ceri mai mult?

    @Claudia: ai cumva impresia ca ma intereseaza viata ta personala si cum iti alegi tu prietenii? Un singur lucru iti spun si poti sa il iei ca sfat: ai grija cui iti lauzi aventurile amoroase. Nu cred ca te-ar interesa, dar tot iti spun parerea mea: eu te vad pe tine o frustrata fanatica, obsedata care isi ii place sa isi frece poponeata in stanga si in dreapta - asa ca sa nu iti zic public. Mica, doapa, needucata, fara bun simt si respect fata de cei care sunt cu adevarat OAMENI cu familii si copii... sau cum ii numesti tu "plozi"

    @anonim1: stai tu linistit ca cel putin nu car copii altora in burtica si nici nu mi-am tras-o cu Baniciu... Nu-i asa Clauditza? Parca de ala imi povesteai atunci cand am stat la o cafeluta... Chill te inteleg. Cat despre pozat, stai tu linistit ca si Clauditza pozeaza in curuletzul gol, dar numa de la spate ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. he he ce te-ai ofticat ciufuto, incepi sa dai cu noroi, vezi javra ce vorbesti sa nu iti sparga cineva gura din intamplare, esti la limita cu acuzele jegule, la limita. toata lumea stie ce boarfa esti asa ca taci si inghite, ca de obicei, ca scoti rahaturi si nu iti permit, oricat de aiurea sunt, retardata naibii

    RăspundețiȘtergere
  11. domnisoara pozeaza in curu gol prin can can si click =)) ha ha dupa ce iti indreapta fotograful nasul si aranjeaza moaca aia de tiganca [potrivita caracterului de tzatza si curva ce esti tu pentru oricine te vrea (ca e chiar un miracol cand te vrea cineva pe intuneric sa nu se sperie) :D
    hai sa te las sa ai la tine pe blog ultimul cuvant, io nu mai te citesc ca am impresia ca iti fac vizite, cine altcineva o mai auzit de fufa urata ce pozeaza acum in curu gol si maine e o stafidita ce chiar ca nu o mai baga nici dracu in seama, curva ce vb pe la spate fetele frumoase, ca au tatuaje :)) sau altele ca stiu sa faca poze nu ca fufa incapabila de absolut nimic decat creat barfe :) nu, draga mea? Eu asa imi amintesc. Pfua, in ce mediu am ajuns sa ma invart, asta e, riscul meseriei, la urma o domnisoara cu bun simt sigur nu venea sa pozeze in curu gol si sa se roage sa i se faca poze porno cu un oarecare ca i-o trage, ca era in momentul ala mandru ei, sarmanul...

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai da, se mai intampla si greseli cand am pozat pt o grasuta care si-a rugat prietenele sa ii aduca modele ca ea nu e in stare sa isi gaseasca. Am facut un act de caritate si uite unde am ajuns ca fotografa pe langa ca nu este in stare sa se promoveze singura, nu poate nici sa tina aparatul in mana ca "e prea greu", a editat fotografiile lu barbatu'su si le-a folosit in portofoliu personal. Ce mai fotografa..... Pisi mami, eu nu sunt ca tine si intreaba modelele la o posta cu batrbatu'tu, asa ca nu te mai obosi sa dai explicatii si vezi ca nu e sanatos la latrii atat ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu vreau sa ma bag, dar am un singur lucru de spus amandurora: take a break! Andreea, numai baga in seama asemenea persoane. Este foarte sensibila vizavi de acest subiect, deci las-o in lumea ei. Nu o mai baga in seama, ca nu merita atentia ta. Bafta in continuare in ceea ce faci. Esti minunata exact asa cum esti. Claudia: te rog sa iti revizuiesti comportamentul, caci nu se preteaza pentru o femeie sa vorbeasca in felul in care vorbesti. Este normal sa fii suparata si nervoasa, dar daca nu iti convine ceva, exista butonul de delete, ignore sau block si s-a terminat povestea. Invata sa treci mai departe si obisnuieste-te cu ideea ca nu poti impune cuiva sa fie de acord cu tine si asta nu inseamna ca nu au dreptul la o opinie, doar pentru ca spui tu. Cat despre amenintari si vorbele pe care le arunci, daca tot vrei sa arunci cu noroi, numai distorsiona realitatea, caci cine o cunoaste pe Andreea stie ca vorbesti prostii, iar cine nu o cunoaste, nu ii intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa ceva este incredibil !!! Romania unde crima este legala MAIDANEZII OMOARA PE CINE VOR EI .

    RăspundețiȘtergere