1 iunie 2012

Fanatici

Probabil ca ati observat ca imi plac foarte mult fanaticii. De ce? Pentru ca sunt incapabili sa accepte ideea ca exista pareri pro si contra, se simt obligati sa faca morala sau propaganda pe internet, se simt ofensati cand nimeni nu ii asculta, nu ca ar fi ei dispusi sa asculte parerile altora, arunca cu noroi si se coboara la un nivel mai prejos a unui maidanez... Practic imi dau dreptate prin tot ceea ce spun cu comportamentul lor mahalagesc si lipsa de educatie.

Iubesc animalele, dar nu sunt singura care spun ca m-am saturat de maidanezi. Dar cel mai mult sunt satula ce cei ce le sustin vietile patetice....

Deci pentru ce sunt unii atat de fanatici? Pentru ce fac atata propaganda pe internet? Sustin viata, considera ca nici un caine nu merita sa fie condamnat la moarte. Sunt peste 50.000 de maidanezi in tara asta, iar ei le sustin viata. Intrebarea este, ce viata?

Acum cateva zile am iesit la o plimbare prin Sibiu. Ma indreptam spre parcul subarini si pe langa facultatea de drept o haita de potai, vreo 10 la numar daca nu mai multi, toti capsati in urechi, se aruncau in fata masinilor si latrau ca bezmeticii. Ne-am vazut drum dupa care am vazut haita cum a inceput sa alerge printre oameni spre station unde de acolo au mai iesit vreo alti 5 caini, unul mai mare ca altul si incepeau sa se omoare intre ei. O galagie de iti sangerau urechile...

Pentru ce militati? Pentru o viata in strada? Va simtiti bine in pielea voastra stiind ca ati sterilizat un caine indiferent ca tot pe strada ajunge; sunteti ok ca se fac haite de caini si pe langa ca sunt un focar de infectie devin si un pericol public atat pentru om cat si pentru alte animale. Prezinta un pericol public atat pentru biciclisti, cat si pentru cei cu vehicule auto. Nu prea iti convine cand iti sare un caine in fata, in plina strada...

Puteti sa dormiti bine si cu sufletul impacat ca ati sterilizat, dar acei maidanezi mor de foame, daca nu se bat cu alte haite de caini, sunt chinuiti din placere sadica de catre adevaratii criminali, nu cei ce sustin eutanasierea.

Voi militati pentru o viata plina de suferinta, le oferiti acestor caini o moarte lenta si dureroasa si tot voi va permiteti sa spuneti ca cei ce sunt pro eutanasiere sunt criminali??

Nimeni nu doreste caini pe strada si totusi sunt. Nimeni nu ii va adopta atatia caini si pe langa asta nici nu exista fonduri pentru centre speciale pentru maidanezi. Majoritatea oamenilor din aceasta tara traiesc ca sa munceasca, in fiecare luna se lupta ca sa aiba o paine pe masa si abia isi permit sa aiba grija de sanatatea lor, iar voi vreti ca oamenii sa se implice si sa doneze?

Si ca tot vorbim de propaganda pe facebook, s-a facut un grup despre drepturile omului si drepturile animalelor. Practic sunt satui de maidanezi si de iubitorii lor care le sustin viata pe strazi. Cineva a facut la un moment dat un eveniment pe facebook pentru un miting. Indiviul care a facut evenimentul mi s-a parut si el intr-un fel fanatic, desigur toate tabere au fanaticii lor, dar este si un troll in acelasi timp. Am dat attend ca eram sigura ca vor sari imediat sa latra cativa si din lipsa de ocupatie, am decis sa vad ce ii mai bate pe unii capul si ce perle mai scot....

La scurt timp au aparut si protestantii. Lasand la o parte limbajul ciobanesc, m-a distrat de minune solutiile lor in stoparea acelui miting. Nicidecum sa se alature in adevarata problema si sa dezbata problema, indiferent ca unii sunt pro si altii contra eutanasiere, se poate ajunge la un consens, desigur daca dispar fanaticii care vin cu solutii de genul acesta:


Intr-adevar dau dovada de adevarati iubitori de animale, incat isi invata animalele sa fie violente fata de om... si stii ce mai e amuzant? Argumentul acesta:


Cu siguranta nu o sa plateasca in fata legii pentru ca are IQ-ul cat numarul meu de la pantof, imi pare rau, dar nu tolerez prostia, iar argumentul dansei imi provoaca un sentiment foarte puternic de sila. De aceea nu m-am obosit sa cenzurez numele sau poza de avatar pentru ca nu am atata respect fata de aceste persoane si oricum nu conteaza atat de mult numele omului cat conteaza pe cat incult este cand da fanatismul peste el, sau probabil ca au o boala psihica...


Am facut si o favoare domnului Calin si am raspandit vorba mai departe... Acum ramane la alegerea fiecaruia daca ia in serios anuntul dansului, sau vad cad de obsedat este. Asta este educatia de care dau dovada, mai mult nu stiu. Se simt ofensati de opiniile tale si pentru ca le exprimi public, vor sa te cenzureze in orice fel posibil...

FANATICI! Asta sunt! Incapabili de ratiune si respect fata de opinii diferite. Nu maidanezii sunt adevarata problema, ci fanii lor care le sustin viata de caine. Nu ii pot respecta pentru ca sunt putini adevarati iubitori de animale si aceia nu stau pe internet si fac propaganda.... Dar cum a spus un prieten [anti eutanasiere] vizavi de acest subiect:
Nu cred ca se poate ajunge la un compromis in discutia asta, nu din cauza lipsei de argumente ci din cauza a prea multe argumente din ambele parti. Si cred ca ne putem doza amandoi mai bine timpul in alte discutii constructive.
Urasc fanaticii de orice fel pentru ca in momentul in care au ei impresia ca nu iti pot schimba parerea isi fac o obsesie in cap'sorul lor si devin incapabili de a discuta civilizat. Se coboara la un nivel atat de scazut incat nu se mai merita sa iti bati capul cu ei, asta este valabil si pentru cei ce se coboara la acelasi nivel si se cearta ca la piata. Doar pentru ca ei sunt needucati, asta nu inseamna ca si tu trebuie sa fi la fel de prost.

Dragi fanatici, invatati sa traiti cu ideea ca exista pro si contra si nu puteti schimba acest lucru! Si cu asta am incheiat postarea pe ziua de astazi.

[Click]

22 de comentarii:

  1. Dar chiar nu se poate lua nicio masura impotriva acestor psihopati?
    Mor oameni, sunt muscati, infectati cu toate bolile transmise de dejectiile canine, este cumplit. Nu poti fi iubitor de animale PERICULOASE. Nu poate sa iti pese de animale (agresori) si de oameni (victime) nu. NU te poti numi om in aceste coditii. Caine, da.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai ce sa le faci... Nu poti lua masuri impotriva unor fanatici care si-au format o obsesie pana cand nu fac rau cuiva, la propriu. Momentan fac propaganda pe internet. Cand vor trece la fapte, probabil se vor lua masuri si impotriva lor.

      Ștergere
  2. au doamne, frustrata incepe din nou, mai astia ca tine cu atata ura ar trebui sterilizati fortat, imagineaza-ti o cretina ca tine daca se multiplica cum fute educatia unui copil nevinovat, cum il face cu ura fata de alte forme de viata si cu obsesii de a numi fanatici pe unii ce nu is in acord cu muma lui sarita de pe fix care constant se ia - cu fanatism! de cei ce nu is de acord cu ea care vrea un macel - neconstitutional pipita draga apropo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tu spui, asa o fi, dar nu se compara cu restul dobitocilor care isi invata plozii ca este ok ca un caine sa stea pe strada sa moara de foame, ca nu e nimic daca vine acasa copilu plin de purici si raie de la focarurile de infectie de pe strada, doar se trateaza si sa nu uitam ca daca iti vine muscat, cu siguranta o meritat-o ca nu trebuia sa se plimbe cu biciclea pe teritoriul cainilor, nu? :)
      Asa sa iti inveti matale copii, eu nu dau lectii la nimeni si mi se rupe de parerea altora sincer, in schimb ma amuza cu cata disperare incearca altii sa mi-o schimbe pe a mea.

      Ștergere
  3. sa stii ca si ura fata de o anumita categorie de oameni tot in categoria fanatism intra. tot ce faci in acest articol e sa condamni parerea altora, pentru ca nu corespunde cu a ta, care este ca cei pro-sterilizare nu gandesc bine. stiu ca nu e usor sa intelegi conceptul pt ca e un pic mai abstract. dar incearca. in plus, te legi de un subiect pe care nici macar nu iti iei timpul sa il intelegi. si anume ca NIMENI nu vrea animale pe strada, si ca prin sterilizare tocmai asta dorim cu totii: sa nu mai fie. Si btw: cd dispar cainii si pisicile, apar sobolanii. Aia sunt focarul de infectie. Stiu ca pe internet poate scrie oricine orice vrea, dar te rog pe viitor incearca sa gandesti inainte de a scrie. daca poti, desigur. daca nu, continua tot asa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fanaticul este acela care isi impune principiile lor morale de cacat in fata tuturor. Fanaticul este acela care se simte obligat sa iti dea lectii de viata pentru ca are impresia ca principiile tale nu sunt bune si in momentul in care vede ca nu este bagat in seama incepe sa isi arate adevarata natura de fanatic in care numai este capabil de a discuta civilizat. Te rog sa imi spui unde si cu ce am fost eu fanatica? Nu condamn parerea altora, ci am aratat adevaratii fanatici care condamna parerea mea si a multi altor oameni. Am aratat cum se manifesta si cat de civilizati sunt acesti indivizi care pur si simplu se zvarcolesc noaptea in pat de parerile altora. Nu am zis ca cei pro sterilizare nu gandesc bine, dar intrebarea este... dupa sterilizare ce se intampla? Vrei sa iti spun eu? Multi sunt adoptati, dar majoritatea ajung pe strazi, infometati, batuti, otraviti, calcati de masini sau omorati de alti caini. Asta se intampla....

      Ștergere
  4. Pe blogul acesta, linkurile de orice fel ajung direct in spam, unde vor ramane mult si bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru ca erai cacata pe tine ca era dovada video ca habar nu ai ce vorbesti. dar, e blogul tau, doar ca bati campii, rau de tot, si poti induce in eroare lumea asta daca nu cumva cine te cunoaste stie ca vb ca sa te gasesti in treaba! probabil vanezi vizualizari altfel de ce ai vb despre ceva controversat fara sa te documentezi, asa de obraz.

      Ștergere
    2. E atat de usor sa dau un Google si sa te ingrop in "dovezi" dar ce rezolvi? Ce usor este sa dai un copy paste.... cat de comozi sunteti :)) Hai sa iti spun eu ceva, daca chiar vrei sa spamezi cu link-uri, ai optiunea de a te semna cu nume si URL.

      Acel video este dovada ca ce? Nu are nici o legatura cu ce am scris eu in postare si nu vorbesc numai ca sa ma aflu in treaba, pentru ca nu este nici o treaba la mijloc, nici macar nu este la subiect.

      Este usor sa arunci cu link-uri, dar vezi tu, daca te-ar duce mintea putin mai mult, ti-ai da seama, ca postarea nu are nici o legatura cu maidanezii vostrii, asa ca te rog, scutezte-ma cu dovezile tale ieftine si macar fi la subiect :)

      Ștergere
  5. e usor cand nu vrei sa aprobi ceva ce nu vede nimeni sa spui diverse despre, altii oricum nu stiu dar eu tin minte ca a mai fost acum o vreme un post sau doua la care ti se explica in detaliu ce si cum, si spre deosebire de altii care cred ca doar ptr ca nu ai capacitatea intelectuala nu ai inteles, eu cred ca si ptr ca esti o vaca imputita, sadica nitel si mega egoista, lasa nu-i bai, daca tu nu te-ai iubi cine naiba te-ar putea iubi? ah nu ma refer ca tu incerci ostentativ sa etalezi o fericire, ma refer la cum e de adevarat, lasa ca stim noi mai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca urmariti blogul destul de des... Postarea nu are nici o legatura cu maidanezii, ci cu fanii lor. Ti-as explica pe intelesul tau, dar nu ma cobor la asemenea nivele.
      Si nu vad care este legatura intre cine ma iubeste pe mine si faptul ca nu sunteti in stare sa va aparati "colegii" care isi aduc potaile dresate la politie sa atace oameni, ca oricum nu raspund in fata legii. Ai putea sa le iei apararea in loc sa arunci cu noroi in mine pentru ca stii prea bine ca nu functioneaza. Voi demonstrati in fiecare zi cine sunteti voi si cat de necivilizati sunteti, eu nu am nici o datorie sa demonstrez nimanui cine si cum sunt eu, voi va puteti face o idee in cap'sorul vostru ingust, dar asta nu demonstreaza nimic, dar daca va face sa va simtiti bine, ma bucur pt voi :)

      Ștergere
    2. nu te flata, nu urmaresc asa mizerii. e doar ca am rasfoit putin arhiva. nu stiu ce ai inteles tu cu mintea ta redusa, dar am vazut ca ti s-a mai explicat cum sta treaba cu eutanasia, care este ilegala si voiau sa o impuna si ce inseamna si ce interese exista. explica la nivelul exact ptr tampite ca tine si ptr pitipoance penale, egoiste si limitate, ca tine.
      faptul ca tu incerci sa convingi pe cineva pe blog sa 'nu judece' nu iti da o idee sa nu mia faci tu asa? vad acum cel mai recent comentariu al tau - asta imi aminteste sa im bat joc ca am vazut ca esti fana a citatelor, idei proprii nu ai? nu de alta dar nu le intelegi corcet pe ale altora, capacitatea de a spune in doua vorbe, coerent si argumentat, umilul tau punct de vedere nu o ai la fel cum nu ai posibilitatea sa intelegi ca daca te contrazice cineva nu e fanatic, nu esti regina nimanui sa fie autoritate cuvantul tau, esti doar o zdreanta ce are aces la internet si are timp liber, de ce nu lasi tu internetul si incerci sa faci ceva util cu viata ta, de exemplu sa iti gasesti o preocupare, sau chiar sa incerci sa exersezi ganditul.

      Ștergere
    3. Te cam agiti :)
      O lamaie ceva?

      Ștergere
    4. Nu urmareste mizerii, dar scrie romane pe post de comentarii.... Degeaba te ascunzi ca si asa se stie cine esti. Penibil

      Ștergere
  6. uite si eu, iti doresc sa crapi, in chinuri, intelegi tu, viata ta ASA cum e acum, e agonie. In crunta ta prostie si nefericire esti asa otravita si suferi si atunci esti pornita anti animale, anti oamenii carora le pasa de ele, anti fericirea altora, anti dreptul la opinie si pro cenzura, anti anti anti... of cata durere mai poti si tu suporta? viata te trateaza rau, urata, proasta, toate cele pe capul tau, atunci te zbati sa iesi in evidenta si incerci sa pari voit rea, esti insa doar demna de mila, daca ai fi aici te-as imbratisa, de mila, apoi ti-as suci gatul, ca asa ma inveti tu ca e o caritabil, sa te scot din suferinta :))))))))))))) javra turbata ce esti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreau sa iti multumesc. Ai demonstrat EXACT ce am vrut sa spun in aceasta postare. Probabil pe tine te face sa te simti cu sufletul impacat ca vezi doamne 'mi le-ai zis tu mie', dar nu face mai mult decat sa demonstreze cata dreptate am despre voi fanaticii incapabili sa vorbiti civilizat si sa ganditi logic.

      Ștergere
    2. cat esti de proasta :))) vai si amar, tu habar nu ai ce ai vrut sa spui, ai vrut numai sa spui, ca sa te dai in voga, aborezi un subiect controversat si o faci ca ultima taranca cum stii bine, stie toata lumea ca esti! si la propriu de la tara si nescolita, fara educatie nici de acasa vad, ca emiti pareri si judeci de parca ai vreo autoritate, cand de fapt ai doar o lipsa crunta de bun simt si neuroni, vai si amar de cine te-o crescut distruso, in afara sa deschizi gura sa te faci de rusine ce mai te-a invatat ma-ta? Ah da, sa te dezbraci pe internet cand nu iti faci trafic la blog prin postari macar sa ii dai material vreunui alcolist de varsta a treia sa si-o frece un pic, nici un barbat normal la cap nu te-ar baga in seama, urata cu spume si proasta si rautacioasa, mi-e mila de ala ce l-ai pacalit sa te ia, probabil credea ca face vreo treaba, el pozar, tu chipurile - model :))) ei bine, asta e, poate o fi la fel de cretin ca tine, trebuie sa fie, daca chiar te place.

      Ștergere
    3. "Judging a person does not define who they are, it defines who you are" poti sa continui sa vorbesti, spune multe despre educatia ta de acasa.... Cu siguranta parintii tai sunt mandrii de tine :)
      Doar pentru ca nu ai capacitatea intelectuala de a iti da seama despre ce este vorba nu inseamna ca "habar n-am ce am vrut sa spun" cum zici, dar e interesant cum matale stii:)
      Mult succes in ofticaciunea ta si in ideile tale preconcepute care iti dau satisfactie.

      Ștergere
  7. haha, zise ea in vreme ce judeca in stanga si in dreapta pe altii ca sunt fanatici.
    asa deci, am vazut pe facebook intr-un grup despre rahata asta, mai intai lumea s-a enervat dar la urma ce pretentii sa ai de la aceasta inculta : Oamenii traiesc ca sa munceasca !!!!!!! ca ss vezi...pe urma :" m-a distrat de minune solutiile "...toata lumea bloguieste ...si pe limba ei vorbeste...nu prea suna romaneste....!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa nu fie asa din moment ce se comporta atat de necivilizat, mai ales cand nimeni nu i-a injurat. Uite exemplu mai sus de persoana needucata. Inteleg ca va iubiti animalele, dar treceti odata peste faptul ca nu toata lumea este de acord cu voi. V-ati blocat mintea doar la maidanezii vostrii. Dar va rog, luati in aparare colegii vostrii de breasla ca vad ca nimeni pana acum nu a facut-o :)

      Ștergere
  8. MAIDANEZII TREBUIE EUTANASITI
    CUTOMANII FANATICI TREBUIE TRASI LA RASPUNDERE PENALA PENTRU TOATE CRIMELE FACUTE DE HAITELE DE MAIDANEZI .

    RăspundețiȘtergere
  9. Si din pacate nimic nu s-a schimbat in timp; in loc sa se concentreze pe construirea de adaposturi private asa-zisii iubitori protesteaza pentru ramanerea maidanezilor pe strazi.

    RăspundețiȘtergere