30 decembrie 2012

Muieri ipocrite

In ultima vreme m-am izolat destul de mult de ceea ce se intampla in lume. Pot sa spun ca este si un act de nepasare si in acelasi timp dispret fata de evenimentele monotone de zi cu zi.

Pot sa spun ca m-am scarbit si de anumite comunitati in care sunt adaugata pe Facebook. Vorbesc de grupurile acelea in care toti te pot adauga fara ca tu sa iti dai ok-ul. Pur si simplu te trezesti in 1000 de grupuri neinteresante.

Am fost adaugata intr-un grup fetish in care 90% erau numai muieri care ridicau in slavi puli de diverse marimi si forme, postau tot felul de poze kinky si melodii pentru sex. Individa care a infintat grupul s-a hotarat la un moment dat sa dea afara toti barbatii, posibil pe motivul pentru ca unii trimiteau mesaje sau cereri de prietenie sau isi doreau sa poarte o conversatie cu membrele din grup. Dupa ce domnitele au postat 101 puli si baleau in fata monitorului, cand vine unu si le face o propunere, tot barbatii sunt niste porci si obsedatii sexuali.

Din punctul meu de vedere, acel grup este o adunatura de muieri frigide care defapt doar vor sa posteze poze de pe net porno - majoritatea de pe tumblr si sa aiba cu cine sa discute liber despre ce ii place sa faca in dormitor.

Intr-un fel inteleg initiatia si faptul ca vrei o comunitate in care nu te judeca nimeni si pentru ca iti exprimi liber fetishurile sau fanteziile, mai ales ca femeie si ca traim intr-o societate de tot rahatul cu minti inguste si fanatice. Dar uite ca si in acest grup fanatismul domina. E plin de ofticate cu nasul pe sus care se simt de-a dreptul jignite ca un barbat a indraznit sa ii faca o propunere "indecenta" dupa ce si-a exprimat dorintele sexuale in public. Tot ele sunt acelea care se oftica cand sunt "agatate". E la fel ca minorele acelea care umbla noaptea teleleu in fustita mini si tocuri de 15, care mai sunt si in stare de ebrietate si ajung sa planga ca au fost violate... Cineva ar trebui sa se trezeasca la realitate!

Inca o individa a fost de parere ca sunt mult prea multe muieri in grup si prea putini indivizi sunt acceptati, asa ca si-a facut ea propriul ei grup in care am fost adaugata si eu. Am adaugat si eu cativa prosibil interesati de ce se intampla pe acolo, dar e aprox aceeasi poveste ca si in grupul celalalt. Dupa o discutie cu un prieten chiar pe acel grup, o gluma, una alta, se trezeste admina sa faca pe "jmechcera" cum ca grupul nu este un grup de matrimoniale, anumite discutii sa fie facute in privat si shituri d'astea. Deci ai facut grupul pentru ca...???

Sa nu ma intelegeti gresit, n-am nimic cu nimeni, dar pentru ce se fac atatea grupulete de fetishuri si porneturi? Ca sa posteze poze si sa vorbeasca fiecare cum ii place sa si-o traga? Si nu care cumva sa va deranjeze ca mergeti si va plangeti la admin! PE-NI-BIL!

Probabil ca primul grup este un fel de grup pentru feministe care s-au saturat sa se ascunda si vor ca sa isi exprime liber "fanteziile curvesti", iar al doilea probabil ca cineva se gandea ca ar fi mai ok daca ar fi grupul si pentru barbati care sa dea o tona de like-uri, sau sa arate mai multa apreciere...? Nu pot sa zic ca m-a pasionat prea tare ce s-a intamplat pe acel grup, dar ideea in sine, mentalitatea aceea... ma depaseste. Sunt absurde sau gresesc?

Mereu am preferat sa stau departe de orice fel de comunitate in care se poate ajunge la fanatisme si gesturi. Lumea e plina de disperate si prefer sa nu fac parte din secta lor. Sunt o persoana destul de sociala si deschisa, dar mereu am preferat sa stau totusi mai deoparte caci in momentul in care iti expui parerea, daca nu coincide cu a celorlalti, nu e bine. Si intotdeauna am fost eu Gigi Contra, deci let the trolling begin!!! :)

Imi place lumea aceea in care ai dreptul de a te exprima liber fara ca cineva sa te cenzureze sau sa incerce sa ce controleze, evident totul trebuie sa fie in limita bunului simt. Nu sunt de acord cu manipularea si controlul si ceea ce nu inteleg eu sunt muierile care isi doresc un lucru, dar defapt nu il doresc... si pe langa asta mai si latra si se victimizeaza.

FAIL!

2 comentarii:

  1. cred ca vor sa se simta si ele "șefe" undeva, faci o noua comunitate/grup/forum din vanitate, pentru ca vrei unul care sa mearga dupa regulile *tale*.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e posibil. pornesc cu o idee buna si se impiedica undeva la mijloc si totul se duce pe rapa...

      Ștergere