15 noiembrie 2013

Despre disperate :)

Mereu am fost genul de fata mai baietoasa. De cand ma stiu imi facea placere sa ies mai mult cu baietii, decat cu fetele. Cand eram mai mica, ieseam cu toti baietii de pe strada si ne jucam fotbal in mijlocul strazii, cand am crescut, eram un grup mai restrans si ne jucam Heroes 3, Diablo, Age of Empire. Mult mai tarziu, prin liceu, tot cu baietii ma intelegeam, mai ales cu Fratzica - daca ati urmarit postarile 'funny stuff that people told me' stiti prea bine despre cine vorbesc. Si acum ca am crescut mare, ca model am colaborat cu mai multi tipi si pe plan artistic m-am inteles foarte bine, in reenactment-ul medieval, in aceasta societate am putut sa ma inteleg mult mai bine cu baietii decat cu fetele. Nu zic ca nu sunt ok, dar mi-e greu de multe ori sa ma port "cu manusi" si cam de fiecare data dau impresia ca sunt o dubioasa pana incetul cu incetul ajungi sa ma cunosti... bine, statutul tot de ciudata il am, dar sunt ok baa :))

Sunt o fire foarte prietenoasa, dar in realitate cu fetele nu pot spune ca am ajuns sa leg o prietenie foarte stransa. Cu toate ca sunt si eu o muiere, eu nu inteleg fetele si nici ele nu ma pot intelege pe mine. Fiind o fire mai rebela, mai libera, ma plictisec groaznic povestile interminabile, la un moment dat vrei sa faci si altceva, sa simti ca traiesti.

"Femeile se urasc, dar se apara intre ele!” Denis Diderot

Mare dreptate a avut acest individ, dar daca ati stii cat de mult se toarna, ba chiar sunt si anumite individe care tin neaparat sa isi expuna toata viata personala pe internet ca sa stie toata lumea ca ea are una, apoi face tam tam ca restul nu au si ca de aia se baga toti in a ei. Imi vine sa vomit cand aud cum se cearta muierile si ce obiceiuri proaste au. Cateva exemple:

- Intr-un conflict in contradictoriu una trebe sa fie frustrata si geloasa pe cealalalta
- Daca una vorbeste pe alta pe la spate cu siguranta ii da importanta vietii, ca doar una are, alta nu.
- Daca una din individe nu reuseste sa castige un argument, incepe sa ii critice modul cum arata si sa ii arunce in fata defectele, sau se ia de viata ei personala si intima.
- Intr-o asa zisa conversatie una tine neaparat sa isi expuna viata personala pentru a arata lumii ce viata perfecta si fericita are, de multe ori aceasta specie are obisnuinta de a se da exemplu pentru succesul dansei in viata, chit ca pentru unii, ce a facut individa valoreaza cat negrul sub unghie.
- Cand se cearta pentru un barbat si au impresia ca toate individele din jur ii vor scula prietenului lor.
- Ajung in punctul in care ajung sa piarda o prietena si tin neaparat sa se planga cat de mult au ajutat-o si ce buna o fost, iar dansa s-a folosit de ea, cand defapt poate ca tipa a renuntat la prietenia respectiva ca s-a saturat de gesturi.
- Specia muierilor misogine, care au impresia ca gandesc ca un barbat si critica toate muierile din jur ca pe niste bucati de carne, incapabile, proaste, geloase si frustrate. Genul asta de individe ma scarbeste cel mai mult.

Astea sunt cateva lucruri care mi-au sarit in minte. Nu sufar gesturile, mai ales la persoanele care nici macar nu si le permit. Culmea sunt foarte multe care nu isi permit. Si au atatea besini in cap de parca ele sunt miezu...

Am avut destul de multe conflicte cu asemenea specii si mi-e greata cand le vad cum tin ele neaparat ca sa stie toata lumea despre conflictul lor, chit ca au sau nu dreptate. Infloresc lucruri numai pentru atentie, ca persoana cu care sunt in conflict sa iasa prost. Majoritatea au defectul de a da in putin fanatism, dar defectul lor il arunca pe tine mereu.

Ma scarbeste si cand isi posteaza pe internet odraselele in putza goala, cum se imbraca in fiecare zi sau ce si-au comandat de la restaurant si toate activitatile mai mult sau pai putin interesante si tin neaparat sa iti povesteasca ce grozava e viata lor si daca nu le asculti iti port pica o viata intreaba.

Am si eu un mesaj pentru voi astea disperate:
Sunteti proaste PAMANT! Va dati atata importanta ca una si alta ar fi interesata de viata voastra personala de parca voi sunteti Madonna in persoana. Sunteti niste javre care daca nu va mancati una pe cealalalta nu puteti dormi bine. Aveti besini in cap care nici macar nu vi le permiteti cu oameni care nici macar nu dau doi bani pe voi. Ma puteti considera frustrata, geloasa, sau cum mai vreti voi pentru acest mesaj, ma doare in cur de voi, de familia voastra si de restul prostilor care orbiteaza in jurul vostru.

Si cu astea fiind spuse, ma duc la o berica cu tovarasii! I'm out!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu