24 februarie 2012

IMPLICA-TE in stoparea violentei asupra femeilor!

Asociatia A.L.E.G. este o organizatie nonprofit care lupta pentru combaterea discriminarii si a violentei asupra femeilor si ofera servicii de suport victimelor violentei domestice si abuzului sexual.

Cu fondurile stranse din anii precedenti am reusit sa sprijinim 27 de femei victime ale violentei domestice (plata certificatelor medico- legale, consiliere psihologica, juridica etc).

Asociatia isi sustine serviciile prin diferite proiecte europene, sponsorizari si donatii, fara fonduri din partea autoritatilor locale sau de stat.

Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre Asociatia A.L.E.G.!

Nu te costa nimic. Cu cei 2% pe care ai ales sa-i directionezi catre Programul de consiliere pentru victimele violentei domestice poti salva viata unei fiinte dragi (mama, fiica, sora, prietena), poti contr...ibui la soluționarea problemelor victimelor violenței domestice, la imbunatatirea conditiilor de viata ale acestora si copiilor lor, simti ca te implici direct in rezolvarea problemelor comunitatii din care faci parte. 
 
Cu un simplu gest, decizi destinatia banilor tai! Detalii pe: http://aleg-romania.eu/ro/2-pentru-aleg

Daca esti angajat/a si ai venituri numai din salarii, completeaza Declaratia 230, denumita "Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual". Suma corespunzatoare a 2% din impozit v fi calculata de catre organele fiscale.
Trimite prin posta Declaratia 230 pe adresa Administratiei Finantelor Publice de domiciliu sau depune-le personal pana in data de 15 mai 2012!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu