21 februarie 2012

Live your life! It's yours!

Postarea de astazi incepe cu un share pe Facebook :)


Multi au ras si s-au ingrozit de batrana cu silicoane, dar fotografiile sunt putin duse la extrem. Cu siguranta exista o batrana tatuata ce arata oribil, iar una care are silicoane si inca arata extraordiinar, dar sa revenim inapoi la subiect, ce mi-a placut cel mai mult, s-a trezit un individ sa dea cateva comentarii:

Vlad
Daa.....discriminare....da ​ca lor le place so what?...asa ma streseaza ca toti se simt ofensati sa priveasca o persoana cu tatuaje sau cu silicoane....nu te mai uita frate si fiecare cu ale lui

Vlad
intr-o lume inteligenta si corecta nu o sa vezi pe toti dandu-si in cap cu fraza: "Nu-mi place ce ai facut...sunt foarte dezgustat!" asta e o fraza pt imbecili care trebuie sa-si faca rost de o viata

Andreea
Ai fi uimit, eu am intalnit multi care zic "Nu-mi place ce ai facut...sunt foarte dezgustat!"

Vlad
Prostia nu uimeste....pe mine ma amuza...ma amuza ca cea mai proasta comedie posibila...e patetic..sa-ti impui impresia asupra celorlalti crezand ca e importanta sau corecta...treaba lor...noi sa fim sanatosi

Vlad
prostul nu merita bagat in seama

Sunt perfect de acord cu Vlad. Unii ar trebui sa isi vada de treaba lor si sa nu se uite daca ceva nu le place ceva, dar avand in vedere ca nu traim intr-o lume inteligenta si corecta, cel putin eu, am intalnit multe specimene care sunt desgustati de stilul de viata si conceptiile unora si se simt obligati sa te judece cu voce tare. Spun cu voce tare pentru ca nu exista om pe aceasta planeta care sa nu judece; diferenta este ca unii au bun simt si isi pastreaza gandurile pentru ei.

Fac aceasta postare pentru ca sunt prea multi indivizi care vor sa fie prezenti in viata ta ca un gandac de bucatarie care numai moare odata. Fie ca sunt vecinele care de fiecare data cand te vad te intreaba fiecare mic detaliu din viata personala, fie ca este vreun stalker care te intreaba ce faci de fiecare data cand are ocazia, fie protestanti care iti bat la usa pentru ca Dumnezeu din nou are nevoie de bani sau te miri ce fanatic tampit care considera ca viata lor este modul corect de a trai viata.

Cu totii am intalnit macar un strain care se simte obligat sa iti dicteze cum iti traiesti viata, cum sa te imbraci, ce sa mananci, cum sa gandesti pentru ca asa este etic sau religios din punctul lor de vedere. Ma dispera cand vine unu si isi impune punctul de vedere dar ei niciodata nu sunt dispusi sa ti-l asculte pe al tau. De aceea niciodata nu sunt dispusa sa aud aberatiile fiecarui plictisit, spre ofticaciunea lor :)

Si revenind la poza de mai sus, sunt multe femei care pun pret pe imaginea lor si se respecta. E normal pentru o femeie sa puna pret pe imaginea ei, dar la 60 de ani  numai conteaza frumusetea exterioara. Tatuajele vor fi intotdeauna o amintire frumoasa din tinerete, fie ca ti l-ai facut pentru ca este la moda sau tatuajul chiar simbolizeaza ceva, cat despre silicoane, ma indoiesc ca este vreo femeie atat de nebuna sa isi tina silicoanele mai mult de 10-15 ani. Nici un doctor bun nu iti va garanta ca siliconul il poti pastra pe viata. La varsta aceea numai conteaza!!!

Si acuma va intreb pe voi, cum va vedeti voi la 60 de ani? Serios, incercati sa va imaginati si daca doriti puteti sa impartiti si pe blog si sa imi spuneti daca o sa mai conteze aspectul fizic.

Cum ma vad eu la varsta aceea? In primul rand voi fi mama unui copil, probabil ca deja voi avea o nora si cine stie? Poate ma voi bucura si de nepoti.. In orice caz voi fi alaturi de barbatul care cand se uita la mine nu ma va vedea ca pe o babaciune stafidita, ci ca pe femeia care i-a facut viata atat de frumoasa atatia ani. Si daca nu o fi asa, sunt curioasa ce imi va rezerva viitorul, dar in orice caz nu voi regreta niciodata cerneala din pielea mea.

Asa ca nu lasati pe nimeni sa va dicteze ce sa faceti in viata. Sunt persoane care considera ca viata lor are sens numai daca o distrug pe a altuia. Nu ii lasati niciodata sa calce asemenea specimene in picioare. Viata ta iti apartine asa ca traieste-o din plin dupa bunul tau plac. Atata timp cat tu esti fericit si impacat cu tine insati, nu trebuie sa dai explicatii si dovezi nimanui cu cat de fericit esti. Oricat ar incerca unii sa arunce cu noroi, ignora-i. Si asa se ineaca singuri in propriile lor frustrari si neimpliniri.

You are the best, fuck the rest!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu