22 februarie 2013

SUSTIN!De data fac si eu propaganda pe internet ca este la moda... In sfarsit s-a trezit si romanul la realitate! Religia este o forma necesara de manipulare a turmei. De ce este necesara? Pentru ca fara frica de "Dumnezeu" ar fi anarhie. DAR biserica, de-a lungul timpului a facut abuz de putere.

Era o vorba destul de veche: "Dumnezeu este atotputernic, intelept, stiutor, dar are mereu nevoie de bani". Culmea este ca numarul bisericilor este mai mare decat a scolilor si spitalelor... ca sa ai de unde alege sa te rogi pentru sanatatea ta sau a familiei tale...

Nu doresc sa spun prea multe despre religie. Ideea crestinismului ar fi fost alta, in schimb s-a facut un adevarat business pe capetele miilor de oameni care doresc sa isi rezerve un loc in rai.

Tin sa mentionez ca prima poza era defapt color, dar am ales sa o fac alb negru deoarece evit ca sa scot ochii celor ce viziteaza acest blog cu propaganda de cacat. Chit ca eu consider ca este pentru o cauza destul de buna, evit sa deranjez prea mult omul cu postere facute in paint.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu