7 martie 2013

Harlem Shake

Un nou val a lovit internetul! Dupa shuffling si gangnam style, a aparut harlem shake-ul. Eu personal am auzit de el de cand cu scandalul in cimitir cu o trupa de reenactment. Din pacate baietii nu au avut parte de prea multe aplauze deoarece s-a lasat cu dosar penal... parca.

In fine, ideea este alta. Astazi am ajuns si eu sa particip la un asemenea eveniment. Am ratat harlem-ul din piata mare unde au fost extraordinar de multi oameni, in schimb am fost la un tovaras bun la salon. Ne-am adunat destul de multi oameni, ne-am deghizat care mai de care si am inceput si noi sa ne rupem in figuri.

A fost distractiv, chit ca din harlem am dat-o in pogo si ca la un moment dat gramada a cerut varf, iar eu eram undeva dedesubt. Calcare in picioare nu a fost neaparat, in schimb ne-am incalcit destul de bine. Multi aratau ca niste epileptici si dupa ce am vazut filmarea, mie personal imi iesea doar fundul la suprafata, in rest eram ingropata in multime. Cu siguranta o sa se lase cu cateva vanatai, dar nu e bai.... :)

Au participat tot felul de oameni, pana si vecinul, un domn mai in varsta care cred ca s-a distrat si el pe cinste alaturi de noi. Este prostesc, este o adevarata nebunie, dar a fost extraordinar de distractiv si s-a meritat.

In fond si la urma urmei, conteaza sa te simti bine si sa te distrezi pe cinste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu