8 februarie 2014

Aventuri din Craiova

Ieri dimineata am dat o tura pana in Craiova... cu treaba. Drumul a fost ok, ne-am cazat la hotel si a doua zi urma ca prietenul meu sa aiba treaba dimineata devreme. Asa ca a doua zi ne-am trezit grabiti sa luam micul dejun si sa plecam. Tipa de la bucatarie a coborat in bucatarie odata cu noi.... bine macar ca s-a miscat destul de repede.

Ne-am suit in masina si am pornit la drum cand in mijlocul intersectiei la Patria moare masina in mijlocul intersectiei. S-a oprit pur si simplu! Nici avariile nu au mai mers. Nimic! Dead! Kaput!

In fata noastra astepta la rosu politia locala asa ca prietenul meu s-a dus sa vorbeasca cu ei daca ne pot ajuta sa rezolvam situatia fiind in mijlocul unei intersectii. Eu eram in masina si numa il vad cum se intoarce si cum politia pleaca fara nici un stres in drumul lor mai departe. I-au durut fix in cur si se mai mira si ca nu ii respecta lumea...

Ce sa facem? Sa lasam masina acolo? Si asa era deja o dacie busita chiar la 2 metrii distanta. O lasam langa ca daca nu a ridicat-o pe aia care deja era de ceva vreme acolo si ingropata in zapada, nu o ridica nici pe a noastra! :))

Am impins cat de cat masina, ne-au mai ajutat doi tipi  ca poate poate porneste (n-a fost sa fie) si la un moment dat a oprit un camion si s-au dat jos doi barbati mai in varsta care ne-au dat o mana de ajutor. Au impins masina, ba chiar mai mult au vrut sa ne tracteze, dar din nefericire carligul masinii era undeva in portbagaj, iar portbagajul era imposibil de deschis. Dupa jumatate de ora ne-au ajutat sa parcam masina undeva si ne-au dat un numar de telefon de la tractari si unul de taxi si au plecat mai departe. Tot respectul pentru acei doi tipi! La 7 dimineata sa se opreasca cineva sa te ajute cu cel mai mare drag, mai rar vezi! SI IN CRAIOVA!!

Dar m-am bucurat prea devreme se pare caci prietenul meu a plecat mai departe in treaba lui si eu am zis ca intru in singura cafenea din zona, dar am fost rugata sa ies afara pentru ca domnisoarele nu si-au facut curatenia, chiar daca si-au deschis barul. Nu m-au lasat nici macar sa stau acolo sa nu astept in frig jumatate de ora. Am asteptat dupa dansele sa isi termine treaba si am intrat mai tarziu. Am zis ca nu ma plimb aiurea prin Craiova sa caut alta cafenea. Tipa care mi-a zis sa ies afara nici nu o avut tupeul sa ma serveasca, dar se uita ca vita la mine de la cateva mese distanta.

Dupa ce mi-am terminat cafeaua cu cola, vine prietenul meu si se aseaza la masa, iar dansa ospatara sare cu meniul si intreaba ce sa ii aduca. Parca imi pare rau ca nu le-am cerut caietelul de reclamatii care sunt obligati sa il aiba si sa il prezinte. Am plecat imediat in treburile noastre lasandu-mi o impresie foarte proasta despre domnisoarele sau mai exact domnisoara care i s-a urcat prazul la cap.

Masina s-a rezolvat in mai bine de jumatate de ora la ITP. Culmea, s-a murdarit un senzor si de aia s-a oprit in mijlocul intersectiei brusc si dintr-o data si nici macar avariile nu mai mergeau! o.O

Am ajuns acasa bine si cu o impresie destul de proasta fata de politia locata din Craiova si angajatele din cafeneaua Sixty Six - daca tot facem reclama, sa facem pana la capat; in schimb multumiri restul oamenilor care chiar au vrut sa ne ajute. Deci ratingul este 50/50 oamenilor din Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu