9 februarie 2014

Stereotipuri: Fat vs Skinny

Subiectul zilei de astazi: fat vs skinny! De ce? De ce nu? Se discuta foarte mult in ultima vreme ca barbatilor adevarati le plac femeile mai dolofane, pe care ai ce sa pui mana si doar cainii se uita dupa oase si nu stiu ce spun vizavi de acest subiect, doar ca aceste cuvinte sunt spune de femei grase sau de tipi a caror prietene au (dupa standardele mele) un gabarit depasit.

Asemenea postari au la radacina anumite frustrari dupa parerea mea. De unde pana unde ajungem sa ne batem cu pumnii in piept ce le plac barbatilor adevarati? Care sunt barbatii aia adevarati de care vorbeste toata lumea ca eu nu prea ii vad si care sunt standardele pe care un barbat trebuie sa le indeplineasca sa primeasca statutul de "barbat adevarat"?

De ce se cearta toata lumea pe ce arata mai bine si ce nu? Vad numai exemple ca imaginea lui Monroe versus o tipa anorexica, dar nu arata nimeni femeile cu adevaratele forme versus tipele slabe de 40-50 de kile! Pana la urma urmei frumusetea este relativa. Eu nu cred ca unui barbat adevarat ii plac femeile cu forme si nici anorexicele. Unui barbat adevarat ii place ce vrea si acelasi lucru este valabil si pentru femei.

Toata lumea alearga in jurul barbatului si femeii adevarati! Voi toti vreti sa fiti 'adevarati' de parca ati fi altceva decat sunteti: carne si oase! Alergati in jurul unor stereotipuri, dar nu puteti macar pentru o secunda si sa va uitati in jurul vostru si sa va dati seama ca frumusetea dispare in timp, iar din barbatul adevarat sau din femeia perfecta ramane doar un om. Te uiti in spate si te mandresti cu cine ai fost, dar ti-e frica sa te uiti acum la cine esti cu adevarat. Frumusetea tineretii se duce si ramane doar frumusetea interioara... asta daca o ai...

Defapt inainte de anorexie si implanturi existau si femei normale si acum exista, doar ca masculii se uita in alte directii. Eu nu inteleg de ce femeia trebuie mereu modelata dupa placul "barbatilor adevarati". Aratati cu degetul si etichetati cand nici voi nu sunteti perfecti, dar critici exista peste tot! Cam astea ar fi evaluarile corecte a unui trup, dar nu si a imaginii barbatului adevarat sau femeii perfecte:



Va uitati pe net la filme porno si vedeti o imagine falsa a unei persoane si aveti impresia ca aia este o femeie adevarata. NU ESTE ASA! O femeie adevarata are un corp plin de cicatrici in urma unui trecut greu, iar un barbat adevarat este acela care apreciaza prin ce a trecut acea femeie si ii iubeste defectele pentru ca acele defecte o fac sa fie cu adevarat frumoasa.

Mi-a placut foarte mult aceasta imagine. Am ras copios si ii transmit respect persoanei care a facut aceasta corectie! Hai sa nu ne referim la barbati ca fiind niste animale si nici la femei ca fiind un os sau o bucata de carne.

Eu sunt o persoana subtire de felul meu. Nu tin diete, nu fac prea mult sport ca sa ma mentin, pur si simplu asa sunt eu. Am ajuns la greutatea de 45 de kilograme si ma mentin natural la aceasta greutate de un an. De obicei oscilez intre 40-45, dar nu mai mult sau mai putin. Asa sunt eu.

Nu ma simt schelet ambulant si nici nu ma frustreaza ca imi lipsesc anumite forme. Sunt multumita de corpul meu si nu am nevoie de forme ca sa atrag atentia in jurul meu. Imi cunosc defectele si mi le imbratisez pentru ca asta sunt si nu poti fi altcineva. Sunt multumita de corpul meu si numai eu pot sa spun care este un barbat adevarat pentru mine, cat despre restul, nu ma intereseaza! Nu ma iau dupa standarde si nici dupa ochii lumii! Ma pis pe stereotipurile voastre!

Slab, gras, cu cicatrici si defecte, nu puteti fi altcineva decat cine sunteti acum. Frumusetea vine din interior! Bucurati-va de viata asa cum sunteti! Viata e simpla daca stii cum sa o traiesti! Traieste-o pur si simplu asa cum esti tu! Nu trebuie sa te accepte nimeni! Accepta-te tu! :)

Si ca astea fiind spuse, iata si o imagine mai pozitiva si o dedic tuturor muierilor care se indoiesc de frumusetea lor naturala. Nu lasati pe nimeni sa va umbreasca frumusetea cu stereotipuri de cacat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu