22 octombrie 2015

Diferenta dintre fete si femei

Nici bine nu v-ati ridicat de pe bancile liceului si deja va comportati de parca stiti cu ce se mananca viata. Voi sunteti femei adevarate cu valori si calitati si nu va comparati cu toate "curvele" la care iubitii vostrii dau like pe facebook. Toate femeile sunt curve si proaste, iar barbatii sunt niste porci mincinosi, dar voi dragelor, care abia ati schimbat prefixul de la 1 la 2, voi sunteti doamne.

Haideti totusi sa coboram cu picioarele pe pamant. Am pregatit o lista cu diferenta intre fete si femei ca sa nu mai existe confuzii.

1. O fata arunca o aura negativa atunci cand este nemultumita, suparata sau nervoasa; ea reactioneaza la fel ca un copil care nu a obtinut ce isi doreste de la parinti. Tipa, se bosumfla si are o atitudine agresiva fata de cei din jur. O femeie simte ca este suparata, dar are abilitatea de a rezolva o problema intr-un mod civilizat si calm. Se aseasa la masa ca un adult si comudica problema deschis.

2. O fata se percepe ca o printesa si crede ca oamenii ar trebui să o trateze in acest fel. Traieste cu ideea ca oamenii au datoria sa o trateze cu mai mult respect decat merita, chit ca ea nu apreciaza pe cei din jur astfel. O femeie are standarde, nu asteptări.

3. O fată foloseste frumusetea ei fizica sau sexuala ca moneda de baza in a obtine ceea ce isi doreste. O fata mereu cauta validare si pune pret foarte mult pe parerile celor din jur. O femeie isi cunoaste valorile si vede dincolo de aspectul fizic. O femeie de bazeaza pe inteligenta, putere, integritate, valori morale si nu se lasa manipulata de parerile celor din jur.

4. O fata se bazeaza pe un barbat ca sa o sprijine financiar pe cand o femeie isi planuieste in mod independent finantele. Pentru o femeie, munca in echipa este un atu cand vine vorba de o relatie.

5. O fata va fi mereu in competitie cu persoanele din jur si va calca in picioare pentru a isi asigura viitorul sau sa isi salveze relatia. O femeie nu isi risca integritatea vazand alte femei ca si un rival. Sunt constiente ca este loc pentru toata lumea si ca ce este al lor este pus deoparte.

6. O fata nu se deranjeaza cu treburile domestice si se lauda cu faptul ca nu stie sa gateasca sau sa faca curat. O femeie nu percepe treburile casnice pe o slujba, dar intelege faptul ca este o metoda de a avea grija de ea insasi si de cei din jur. Intelege faptul ca in cazul in care se doreste intemeierea unei familii, este important pentru casa ca cineva sa contribuie la acest aspect.

7. O fata vrea atentie, o femeie vrea respect.

8. O fată nu isi respecta trupul. Ea nu intelege inca faptul ca trupul ei este un templu si ca ar trebui sa aiba grija de el si sa nu il expuna ca pe un trofeu. "O fată prețuiește genți de mână, diamante și colecția ei de pantofi ca posesiile ei pretioase. O femeie prețuiește sănătatea ei, respectul de sine, și talentele ei ca cele mai de pret valori."-. N. Mah

9. O femeie are nevoie de timp pentru a reflecta cu privire la ce fel de om ce vrea să fie. Ea a pus gand in valorile ei și ceea ce ea reprezinta. O fata nu a stabilit inca valorile si ce doreste sa faca pe viitor. "Dupa ce ai petrecut timp cu o fata, te simti epuizat, deoarece ea cere mai mult decat ofera. Dupa ce a petrecut timp cu o femeie, te simti revigorat, pentru că ea te împuternicește și iti ofera pasiune pentru viață "-. N. Mah

10. O fata are o lista de valori suferficiale pe care le urmareste si le prioritizeaza mai mult decat orice altceva. Aici este un exemplu de cum poate să arate această lista: Barbatul sa fie inalt, bogat, sa poarte camasi, sa fie frumos etc. Aceasta este lista a ceea ce o femeie poate căuta: Inteligent, disponibil emotional, comunicativ etc...

Aceste diferente necesita timp pentru a va da seama daca persoana de langa dumneavoastra este o femeie matura sau o fata cu stare de spirit imatur. Cu toate acestea, una din cele mai rapide filtre pe care le puteti observa de la inceput este aceasta:

11. O fată joacă jocuri. O femeie nu.

Un comentariu:

  1. Am picat ... unşpele nu poate fi exclus tot timpul...Eu încă mă mai joc...şi-mi place la nebunie...Am două dovezi scriptice...prima de când aveam deja 31 de ani...în 2009 (http://greencharme.blogspot.ro/2009/07/jucam-as-sa-ma-joc-cu-jocul.html), iar a doua din 2013...când trecusem de 35 :) ps...cine/ ce sunt? ART/ ARU..mai ţii minte prescurtările ăstea?
    pps..în rest: DA!

    RăspundețiȘtergere