28 octombrie 2009

Not The Dude again XD

Pfaaai ce am sa va povestesc! Remember „The Dude” din postarile precedente? Am zis ca nu o sa mai fiu nesimtita sa barfesc, DAR m-am razgandit, iar astazi vreau sa va vorbesc despre prostie si barfa.

Inca nu m-am plictisit de discutii cu acest individ care m-a luat pe mine la rost acu doua zile ca eu m-as fi culcat cu un anume Marius B. care ar avea poze cu mine. Desigur poze de pe deviant care le poate vedea oricine are cont. Nu stiu cine este acest individ, eu ceream un ID sa vad si eu cine ma fute pe mine in nestirea mea, dar el „lasa”. In concluzie totul era bullshit. Am cerut argumente, ca daca vii cu acuzari, trebuie sa vii si cu argumente, nu? El Batman. In fine, in afara de a rade ca o servitoare de cat de mult suflet punea el ca acel Marius mi-a tras-o mie, a mai avut si un tupeu nesimtit de a ma face pe mine fara buca:

The Dude: ori cum nai buca
Eu: eu n-am buca? mai du-te tu sa nu-ti zic unde!!! ia vezi cum vorbesti, in primul rand invata ca nu tot ce zboara se mananca si in al doilea rand cand vii cu gesturi, sa vii si cu argumente si dovezi sa ma convingi si pe mine, da? nu zii tu ca n-am buca pentru ca nu stiu care din noi are shoricul mai gros. si vezi ca tu vorbesti cam multe... ai grija ca poate imi sare tzandara si te lipesc. si mai vezi si tu cum stai k ortografia k nu is singura pe care deranjeaza!!!

Ca sa vezi ca m-am si aprins asa umpic la discutie. Si pe ce motiv nu am eu buca? Pentru copy-paste-uri da, aici recunosc ca nu am, dar pentru acuzatii de doi lei? Macar de erau adevarate...

The Dude: fi atenta
The Dude: Marius: spunei la anuska sa nu mai fie suparata p mn shi sa imi scoata ignorul
Eu: dar eu nu am pus pe nimeni pe ignore de un an de zile.... si acuma sincer, chiar crezi ca ma fut cu analfabeti? ;;)
The Dude: adica pe mine ma faci analfabet
Eu: intr-un fel sau altul da....
The Dude: ti se pare scriu repede de aia
Eu: aha... pai data trecuta cica erai obosit, acuma scrii repede...
The Dude: ma tu ce faci toata ziua stai nu eu lucrez 3 schimburi
The Dude: normal ca sint obosit

Altii lucreaza 12 ore pe zii si tot sunt in stare sa scrie corect, hai ca trec peste faptul ca nu stie sa scrie corect, dar sa fie si nesimtit?? Si un om obosit poate scrie gresit cuvinte, nu o intreaga propozitie!!!

The Dude: pai asa zice toti la fabrica
Eu: of of of..... mai cresti umpic si mai vorbim, ok?
[bla bla bla]
The Dude: pa
Eu: cius
The Dude: nu te mai deranjez
The Dude: mai obost cu textele tale
Eu: ale mele? =))
Eu: inseamna ca nu te auzi
The Dude: DISPARIIIIIIIIIIii

Mi s-a zis ca nu am sa ma mai scap de acest individ! Ete dovada ca pot sa fiu si eu disperanta si sa disper pana si retarzii. Dar el nu m-a obosit pe mine cu textele lui? Va dati seama ce migrene iti proviaca asemenea oameni, mai ales daca mai scot si niste perle.... check this out:

Eu: am febra
[...]
The Dude: si de care febra ai interna sau xterna?
Eu: HA?
The Dude: nu sti cum e febra interna si externa?
Eu: zii tu
Eu: k nush
The Dude: aia externa arzii ca focu iar itena esti rece si nu esti buna de loc nai putere in tine de loc
The Dude: astai sint sitomele

Ok, hai sa analizam.... WTF??? Cum dracu sa zici asa ceva????

Anyway, hai sa nu deviez de la subiect. Sfat catre toti lover boy’s: daca va ardeti cu una, nu mai aratati cu degetul. Pe langa ca ii destul de urat sa arati cu degetul si sa zici „eu mi-am bagat putza in aia”, daca tot vreti sa va laudati cat de zmei sunteti, povestiti, dar nu dati nume! Nu de alta, dar tot voi va plangeti ca putza e cam scumpa. Daca tot aveti chef de barfe gen „ah ce am futut-o pe Maricica” macar sa zica si respeciva „bah ce mi-a suflat in cur Georgel” etc etc.

Si daca poate sa ma lamureasca si pe mine careva, care-i faza cu indivizii care se lauda cu femei pe care nici macar nu a impartit doua vorbe vreodata? De exemplu acel Marius care cica ma cunoaste dintr-un bar in care nu umblu.

M-a intrebat un prieten daca am umblat vreodata cu X si i-am zis ca nu. Tipul a inceput sa rada si mi-a zis ca acel tip povestea de tot felu de tipe, dar cand prietenul meu le intreba pe respective daca au avut ceva cu tipul acela ele ziceau ca nu.

Stiti, putza ii mai sfanta ca maicuta, deci tineti unele chestii pentru voi. S-a intamplat de multe ori ca unele femei sa isi ia bataie de la parinti sau prieteni pentru ca au auzit ei de undeva ca nu stiu ce.... si si-o iau in freza si le invinetesc ochii pe motivul ca „au auzit”. Dar ce conteaza? Voi v-ati facut datoria, nu?

Nu toti oamenii sunt la fel, sa nu creada careva ca eu as traii cu ideea aceasta [cu toate ca unii merita spanzurati de bec]. Dar nah, se aud multe si tot barbatii se plang ca in ziua de azi exista tot felu de fitzoase si rasfatate.
Multe chestii ar fi fost mult mai ieftine sau mai posibile daca unii si-ar fi tinut gura. Cine nu viseaza la o orgie, un ménage à trois sau cine stie ce alte fantezii? De cand se dau nume, s-au inventat camerele ascunse si vorbe in vant aiurea.... e mai greu. Dar asta e, ce sa-i faci? Noi sa fim sanatosi :))

Whatever!!!!


2 comentarii:

  1. Se intalnesc baietii la o bere/fotbal/dusuri - nu dusuri, aia nu sunt baieti!. Si, inevitabil, incep discutiile despre femei. Si nu e baiat cu splina, ficatul, .... mai mare daca nu are in portofoliu cateva povesti picante. Daca nu sari cu nimic, te vor considera dubios, popo, idiot. Si cum sa pateasca "the dude" - intentionat cu litera mica, asa ceva. Numele femeilor apare ptr a fi totul cat mai veridic. Mai rau e ca multe povesti sunt umflate bine de tot pe seama unor tipe.

    RăspundețiȘtergere
  2. da, din pacate acest om nu face parte din genul acesta de barbati. el este un om destul de trist....

    RăspundețiȘtergere