7 mai 2010

Barbie esti o curva!

Stiati ca Barbie distruge copilaria? Marea majoritate a fetelor cand vor creste mari vor sa se faca balerine, printese, asistente. Din cauza unei papusi Barbie care este intotdeauna frumos imbracata, blonda si il are pe Kent mereu langa ea, nu? Eh cand fetitele cresc mari, ori se imblonzesc si devin pitzipoance - siliconate si pline de botox, ori le vine mintea la cap si isi dau seama ca Barbie defapt e o curva si ca in loc sa visam la prea frumosul Kent mai bine apreciem ceea ce avem deja.

Si eu am avut multe papusi Barbie si al dracu ca erau toate blonde. Si vreau sa zic doar arat:

Barbie esti o curva ca numa formele sunt de tine, mereu blonda, zambesti dintr-o cutie roz atragatoare, uitandu-te dupa fiecare fetita, hipnotizand-o sa tanjeasca dupa tine. Esti un exemplu negativ pentru ca in ziua de azi toate vor sa fie ca tine. Din pacate pentru tine fetitele devin fete si deja incep sa te tunda, pentru ca si asa esti expirata, deja fetele prefera sa iasa in oras, mereu cu Kent-ul in buzunar si cu gandul la baieti. Iar timpul trece repede si fetele devin femei si ajung ceva in viata, ceva total diferit de ce ai facut tu, draga Barbie. Nu ai facut decat sa ne faci sa visam, nimic altceva. Meriti sa fii tunsa si mazgalita cu pixul. Meriti sa te dau sa te spargi in coltii cainelui meu pentru ca tu te plimbi in haine frumoase si intr-o masina roz cu albastru si ai o casa pe care scrie mare numele tau si nu ai muncit nimic pentru toate astea.

Printese vom fii odata in viata, imbracate intr-o rochie lunga si un barbat care cu siguranta nu il va chema Kent si ne va face cu adevarat fericite. Si pentru acea casa si masina frumoasa in care tu te lafai, care care mami si tati a dat banii, noi o sa muncim o viata intreaga, dar macar o sa fim mandrii de munca noastra.

Frumoasa este orice femeie, indiferent de varsta. In lumea asta, exista intotdeauna cineva care sa ne iubeasca exact asa cum suntem si cu bune si cu rele.

S-o simti! \m/



Din pana de idei, m-am gandit ca sa va mai amuz inca odata si sa va scriu despre Barbie - un idol a multor fete care la un moment dat ajunge doar o bucata de plastic. Nimic nu tine o vesnicie. Viata bate filmul!!!

9 comentarii:

  1. Depinde.... Ken, Kent sincer tot aia e :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hey, cousin! m-ai inspirat si pe mine sa mai sterg prafu' de pe blog :)) Asa e, al naibii blondele astea mici si roz :)) De cand, ma rog, a adus Barbie vreun benefiuciu omenirii. Nici "brunetismul" nu e periculos din cate stiu eu ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. "In lumea asta, exista intotdeauna cineva care sa ne iubeasca exact asa cum suntem si cu bune si cu rele." - esti sigura de asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicu, oamenii sunt orbi, doar pentru ca unii nu si-au gasit perechea, nu inseamna ca cineva pe lumea asta nu il iubeste....

    Si mai ramane si singura persoana care este programata genetic sa ne iubeasca: mama. Deci tot ne iubeste cineva :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Partea cu mama se aplica numai atunci cind exista o mama, si nici atunci nu se aplica mereu.

    Nu inteleg prea bine ce vrei sa spui cu "nu inseamna ca cineva pe lumea asta nu il iubeste" - te referi la aprecierea colegilor, la fani pe internet, la prieteni (despre care in alta postare spuneai ce spuneai, ca nu trebuie sa fie prea aproape), la dragostea de mama? Zici tu ca astea sint de ajuns?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, nu e de ajuns, dar de obicei cine cauta gaseste, trebuie sa ai rabdare si sa stii unde sa cauti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hmmm... sint convins ca ti-am mai spus de asta cu alta ocazie, dar acum ma vad nevoit sa iti dau un link direct: http://www2.warwick.ac.uk/fac/soc/economics/staff/phd_students/backus/girlfriend

    RăspundețiȘtergere