27 februarie 2012

Planuri

Anul acesta este anul schimbarilor pentru noi. Pe plan foto, ne-am decis ca sa ne ocupam mai mult de proiectele foto personale si sa numai facem nunti si botezuri decat numai pentru cei care vor calitate si nu cantitate. Acelasi lucru este valabil si pentru domnitele care si-ar vinde sufletul ca sa se stie in fata camerei foto. Sunt desui pozari cu "super oferte" lunare si concursuri ieftine cu like-uri. Cerșitul pe internet si promovarea ieftina nu este stilul nostru.

Pe plan familial inca nu avem planuri marete, decat sa ne bucuram ca si pana acum unul de celalalt; insa am decis ca a venit timpul in care sa ne mutam in Timisoara, spre bucuria unora si groaza altora. Abia astept sincer! Mi-e dor de Timisoara, mi-e dor de atmosfera aceea placuta, mai ales vara. E plin de artisti boemi si oameni extraordinari oriunde ai merge, oameni de care mi-e dor. Spre sfârșitul verii va incepe procesul de mutatie. As minti sa spun ca nu am emotii, dar la fel ca orice schimbare majora in viata... cine stie ce surprize placute iti rezerva viitorul?

Chit ca plecam, ne vom implica si pe viitor la activitatile si evenimentele din Sibiu ca si pana acum. ArtMania intotdeauna va fi o prioritate, iar eu ma voi ocupa in continuare de ALEG, asociatia non profit impotriva violentei domestice, iar in Timisoara, ma voi putea ocupa in continuare de activitatile mai mult sau mai putin politice de care m-am ocupat de dinainte sa ma mut.

De cand am plecat s-au schimbat multe, sunt sigura, dar abia astept sa reiau legatura cu oamenii vechi. Sunt curioasa cati s-au casatorit, cati au ramas burlaci sau cati au disparut la fel cum am facut si eu... dar pana sa ajungem acolo, mai este drum lung...  daca nu, there is always a plan B :))


4 comentarii: