2 mai 2013

Rusine!!

Sibiu - Capitala culturala 2007. Pentru unii capitala culturala s-a urcat la cap, pe cand altii continua sa fie tarani! Ti-e mai mare scarba cand treci in amiaza zilei si vezi cum ies oamenii din casa si isi aseaza halbele de beri pe scarile ce put infernal a urina si toata ziua urla si se contrazic pe teoria chibrutului.

Sunt anumite zone centrale din Sibiu care ti-e mai mare scarba sa treci, mai ales pe aleile inguste in care daca nu e plin de rahat la colturi, prinzi cate un domn care se urineaza pe zid.

Am patit-o de multe ori sa dau si peste labari in public. Niste obsedati sexuali care nu vor decat sa isi scoata scula si sa si-o frece in fata ta. Inteleg fetishurile, dar toate in limita bunului simt si atat cat nu deranjeaza pe altul. Plin de nesimtiti adunati gramada! Asta este educatia de acasa sau mai bine spus lipsa....

Si ca tot vorbeam de nesimtiti, gunoierii din Sibiu sunt ei insisi niste gunoaie. In fiecare noapte au datoria de a colecta pungule de gunoi din Piata Mica, deoarece au semnat un contract cu barurile si restaurantele din zona avand in vedere ca nu exista pubela speciala pentru deseuri fiind zona centrala.

Am observat ca sunt zile in care pungile raman cu zilele acolo deoarece domnii gunoieri refuza sa le ia. Paznicul unei terase ne-a povestit ca intr-o noapte au venit domnii si au inceput sa desfaca pungile sa caute bonuri sau chitante ca sa fie siguri ca gunoiul respectiv este intr-adevar de la un bar dupa care l-au rasturnat in fata barului Croquis. Paznicul s-a luat de ei, dupa care respectivii au fost nevoiti sa isi adune mizeria lasata.

Nu inteleg care a fost supararea si scopul gunoierilor. In Piata Mica sunt locatari care nici ei nu au pubela de gunoi si nu vad de sa nu isi puna punga langa mormalene lasate de baruri si restaurante. De ce naiba ar deschide cineva un sac de gunoi si l-ar tranti in fata unui bar??

Acei oameni nu au pic de bun simt sau educatie... Am trecut de multe ori pe langa ei si urlau ca descreieratii dupa fiecare fata ca niste potai in calduri si pe langa ca nu au bun simt nici macar nu isi fac treaba cum ar trebui.

Asta este.... ce sa mai zic?

2 comentarii: