29 ianuarie 2014

Welcome to the internet!

Credeti ca internetul este un domeniu privat in care va puteti posta oricare particica din viata voastra patetica si chiar sunteti atat de naivi sa credeti ca sunteti protejati prin-o oarecare lege ca va expuneti ca prostii? Credeti ca aveti drepturi?

Bun venit pe internet, unde corectitudinea politica nu are nici o putere, unde sentimentele tale nu au nici o valoare si unde nimic nu este prea sacru si sfant sau prea serios ca sa nu fie amuzant.

Culmea prostiei, pe internet vad numai nou nascuti in putza goala cum cresc si ce prostii mai fac si foarte multa propaganda ca si cum ar putea cineva salva planeta din spatele monitorului.

Nici macar nu va asumati responsabilitatea la ce gunoaie postati! Aveti impresia ca toata planeta are ceva impotriva voastra, cand defapt sunteti toti o adunatura de lepre care nu fac altceva decat sa fie smecheri "umanitari" pe internet. Si cand vine ziua in care cineva va da peste nas tot voi faceti pe victimele si incercati sa ascundeti orice argument care va arata adevarata prostie. Nu inteleg de ce va mai plangeti ca toata lumea are ceva impotriva voastra, a copiilor vostrii, a principiilor voastre de viata cand in continuati sa va expuneri in halul asta. Bun venit pe internet! Asumati-va riscurile!

Cunosc destul de multe persoane care de ceva timp nu au altceva mai bun de facut decat sa judece vietile altor persoane care probabil nici macar nu le-a intalnit vreodata. Dar ce ma distreaza cel mai mult este revolta aceea cand cineva le zice de sanatate ca sunt ipocriti, nesimtiti si needucati. Care este primul lucru pe care il fac? Sterg orice opinie negativa la adresa lor, ii injura cum i-au invatat mai bine parintii si spun ca nu au nici un drept sa ii judece, dupa care se continua sa judece mai departe. Toata lumea se revolta pe internet si au impresia ca asta le da vreun drept de a taia capul cuiva. Eh aici va inselati! Din nefericirea multora, avem drepturi egale, chit ca opiniile si principiile sunt diferite. Nu iti convine? N-ai decat sa musti din tastatura sau sa mergi mai departe.

Inteleg ca fiecare persoana lupta pentru ceva anume, dar in momentul in care o dai in prostie si fanatism, incepe adevarata distractie! Mie imi plac aceste specimene. In fiecare zi imi demonstreaza ca internetul este cea mai buna forma de promovare a prostiei umane pentru ca eu nu cred ca pe internet poti fi oricine, ci sunt de parere ca pe internet iti arati adevarata ta natura pentru ca in realitate esti nevoit sa iti pui o masca si sa iti cenzurezi reactiile animalice si vocabularul colorat pentru ca altfel poti beneficia de o excursie gratuita la spitalul de psihiatrie.

Toata lumea vrea dreptate, dar cati din voi va asumati raspunderea pentru actiunile voastre? Fiti voi revoltati pe internet in continuare ca este distractiv!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu